Falsk arabprins levde lyxliv

26-årige Abdel-Karim Serhani sa sig tillhöra den saudiarabiska kungafamiljen.


Den 26-årige fransmannen Abdel-Karim Serhani anklagas för att ha lurat sig till ett liv i lyx. Han har fräckt nog hävdat att han tillhör den saudiarabiska kungafamiljen och har på detta sätt lurat sig in på slott, kört omkring med Ferraribilar och umgåtts med modelltjejer.

Han blev även, tack vare sin påstådda prinstitel, erbjuden en roll i en europeisk dokusåpa. Han ska ha skrivit på ett kontrakt för huvudrollen värt närmare 700 000 kronor.

Den 26-årige bedragaren har själv sagt att han är en bra skådespelare och att han fick idén från filmen En prins i New York med den amerikanske komikern Eddie Murphy.

– Han var verkligen teatralisk säger hotellchefen Brett Jeffery från Hamilton Island till Cairns Post.

Fransmannen, som nu misstänks ha lämnat en hotellräkning på mer än 300 000 kronor efter sig, ska enligt The Daily Telegraph tidigare ha sagt att han utbildade sig till polis och sedan flyttade till Sydney för att studera.

Trailer till den drygt 20 år gamla filmen som inspirerade Serhani:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Höör rapporterar om trafikolycka

Höjd BNP-siffra från USA

USA:s bruttonationalprodukt (BNP) ökade med 3,4 procent i fjärde kvartalet i fjol, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement.

Då är bästa tillfället att söka jobb: ”Konkurrensen minskar”

Att byta jobb kan vara en utmaning, särskilt om man vill byta karriär eller gör premiär på arbetsmarknaden. Men det finns en månad på året som det passar bäst att söka för den som vill maximera sina chanser att få ett nytt jobb.

Rekordmycket eventpengar till Bidens kampanj

Ett insamlingsevent för USA:s president Joe Biden har samlat ihop 25 miljoner dollar, motsvarande drygt 267 miljoner kronor. Det är den största insamlingen någonsin för ett politiskt evenemang, enligt Bidenkampanjen.

Wingefors om miljardförsäljningen: "En lättnad"

Embracer säljer en av sina finaste juveler när man gör sig av med Gearbox. Vd Lars Wingefors beskriver den amerikanska spelutvecklaren som "jätteduktig med väldigt fina varumärken". Men i slutändan så är vi en business och vi måste ta rationella beslut, säger han.

Åklagaren: Mänsklig påverkan bakom skredet

1 timme sedan
Det finns ingen naturlig orsak bakom jordskredet vid E6 i höstas, enligt åklagaren. Tre personer misstänks för brott, bland annat då stora mängder schaktmassa utan tillstånd flyttats till området. De här massorna har lagts på platsen där jordskredet sedermera igångsatts, säger åklagare Daniel Veivo Pettersson.