Onsdag 22 Sep
Stockholm

Skolflicka mördade 30 män

Flickan var bara 15 år gammal när hon inledde sin mordturné.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En 17-årig flicka har försatt Brasilien i chocktillstånd efter att hon erkänt att hon kallblodigt mördad 30 män med kniv i sin hemstad Sao Paulo – för att skapa rättvisa.

Flickan, som greps av polis vid ett gatubråk i juli i år, erkände allt när hon förhördes av polis. Enlig henne själv ville hon erkänna morden innan hon blev myndig och kunde prövas som vuxen i rätten.

– Jag är inte modig nog att hålla i en pistol, men jag kan hålla i en kniv. Jag erkänner nu eftersom jag lovade att göra det innan jag fyllde 18 för att inte uppröra min familj allt för mycket, säger flickan, enligt Buenos Aires Herald.

17-åringen började mörda för två år sedan, "för pengar, hämnd och rättvisa." Ett av offren mördades efter att han kastat ett glas på flickan vid ett kroggräl.

I nuläget har man redan bekräftat att hon är inblandad i två olösta mord, eftersom hon kunnat namnge några av offren och platser där kropparna hittats.

Men polis är dock osäkra på hennes motiv och misstänker att hon lejts av en gangsterboss för att mörda på grund av sitt oskyldiga utseende.

Se förhör med flickan här:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela