Massmord i USA - sju döda

"Värsta brottsplats jag sett".


USA skakas av ett nytt hemskt dåd. Sju personer har hittats döda på en husvagnspark i delstaten Georgia. Dessutom har två barn förts till sjukhus med svåra skador.

Det är ännu oklart hur de har dödats eller vad som ligger bakom. Men enligt polisen jagas ingen för dådet. Det kan betyda att mördaren är en av de döda.

Polischefen i Glynn County, Matt Doering, har aldrig upplevt något liknande.

– Det har inte varit ett så stort antal offer, som jag kan minnas, i det här områdets historia, säger han.

Händelsen inträffade bara dagar efter avslöjandet om Jaycee, den unga flickan som kidnappades för 18 år sedan och tvingades föda sin kidnappares två barn. Nu får USA på nytt fråga, hur kunde det här hända?

Vid åttatiden på morgonen fick polisen larm om händelsen.

– En av männen som bor där kom hem nu på morgonen. Han kom ut skrikande ”hela min familj är död”. Fem minuter senare kom polisen, säger en granne som vill vara anonym till Jacksonville.com.

När man kom till husvagnsparken New Hope Plantation trailer park i Brunswick, sydöstra Georgia, hittade man de döda tillsammans med de två skadade barnen.

Jimmy Durben, rättsläkaren på plats, var chockad.

– Det var den värsta brottsplatsen som jag har sett under mina 17 år som rättsläkare, sade Durben, enligt First Coast News.

Enligt polisen jobbar över 30 personer med fallet. Husvagnsparken har stängts för alla utomstående och media. Polisen jobbar just nu med att meddela de anhöriga.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förberedde kokainsmuggling – hamnanställd döms

Jurist döms för bedrägeri mot äldre

En jurist i Malmö döms till fängelse i fem och ett halvt år och näringsförbud i sju år för bedrägeri mot äldre och demenssjuka klienter. Han fälls för 14 fall av bedrägeri mot sina klienter.

Kommer USA att förbjuda Tiktok?

Sälj eller försvinn. Det är budskapet från amerikanskt håll när Tiktok ska upp i senaten. Men vad handlar bråket om den "kinesiska" appen egentligen om?

Lessebo: Polisen rapporterar om brand

"Larm om brand i flerfamiljshus", skriver polisen på sin hemsida.

Betalade inte för rävringen – auktion tas om

Kronofogden sålde en rävring som ska ha tillhört en person i Foxtrotnätverket för 66 500 kronor – men köparen betalade inte. Nu väntar ny auktion, skriver Expressen.

Oförändrad prognos om asylsökande till Sverige

12 000 personer väntas söka asyl i Sverige i år, enligt Migrationsverkets senaste prognos. Bedömningen är därmed oförändrad från prognosen i februari.