Måndag 10 Maj
Stockholm

Goodys Jack Tweed åtalas för våldtäkt

Änklingen Jack Tweed ställs inför rätta misstänkt för att ha våldtagit tonåring på sin egen fest.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Femton poliser stormade in i Jack Tweeds ungkarlslya och grep honom tillsammans med en vän i fredags. Båda är misstänkta för våldtäkt på en 19-årig kvinna och kommer att åtalas.

Kvinnan anklagar 22-årige Tweed, som är änkling till avlidna dokusåpastjärnan Jade Goody, för att ha tvingat henne ha sex med honom samtidigt som Tweeds vän deltog, skriver The Sun.

I fredags kväll fortsatte polisen att förhöra Tweed och förre pojkbandssångaren Ashley Rubin om vad som hände kvällen då kvinnan bjöds in till ett en fest i Essex efter flera timmars festande i London.

19-åringen, som beskrivs som "extremt bedrövad", uppsökte direkt efter att ha lämnat Tweeds bostad på morgonen en polisstation tillsammans med en vän.

Enligt 19-åringens uppgifter ska Tweed ha tvingat henne ha sex med honom samtidigt som Tweeds vän krävt att hon utförde oralsex på honom.

Två timmar senare gjorde polisen en stor insats mot huset med två skåpbilar och två andra bilar.

– Det var fortfarande några andra tjejer kvar i huset tillsammans med Jack, Ashley och en annan kille, säger en av Tweeds vänner, till The Sun.

– Dörrklockan ringde i ett. Jack gick för att öppna och polisen störtade in i huset och anklagade Jack för våldtäkt. De sa att de skulle gripa honom och han sprang upp för att hämta sin jumper.

Huset har spärrats av och undersöks av rättsläkare. 19-åringen har förts till en särskild kvinnoklinik för att få stöd.

Tweed kommer att ställas inför rätta i en domstol i Essex så småningom. En man i 20-årsåldern har lösts ut och ska förhöras ytterligare och en tredje 25-årig man har gripits i samband med incidenten, enligt Sky News.

Sedan Tweed flyttade in i huset för en månad sedan har han kritiserats av grannar som väckts av att "folk kommer vid tretiden på morgonen, smäller i dörrar och talar högt". Han har också ett våldsamt förflutet sedan han dömts till fängelse i 18 månader den 1 september 2008 för att ha misshandlat en 16-årig pojke med en golfklubba 2006.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela