Se Obama gå till attack mot Kanye West

- 17/09/2009, 12:30 -

Nu har videon där Barack Obama går till attack mot rapparen Kanye West, läckt ut.

Efter rådissen av Taylor Swift under MTV Music Awards är Kanye West sannerligen en av världens mest hatade artister. Alla, från artistkollegor, fans, inflytelserika affärsmän och politiker har haft något att säga om det uppmärksammade missödet.

Det mest uppmärksammae uttalandet kom från självaste president Barack Obama som kallade Kanye för en "idiot" under en intervju med ABC-journalisten John Harwood. När denne innan den faktiska intervjun började frågade vad Obama tyckte om händelsen blev svaret följande:

– Jag tycker att det var riktigt olämpligt. Hon får en utmärkelse och han bara avbryter. Hon verkar vara en perfekt och trevlig person, och får sitt pris. Vad var det han gjorde däruppe? Han är en idiot.

Nä journalisten ifråga twittrade om uttalandet som sagt off record, reagerade Vita Huset starkt och inlägget drogs tillbaka. Men nu har inte bara ljudupptagningen av Obamas idiotförklaring av Kanye West läckt ut, utan också videon.

Tevebolaget CNN väljer att gå ut med videoupptagningen där man inte bara hör utan också ser presidenten gå till attack mot en av sina största anhängare.

Skrivet av: