Söndag 24 Okt
Stockholm

Edwards lovade älskarinna lyxbröllop

Exkollegan Andrew Young pekar ut John Edwards som pappa till Rielle Hunters dotter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

NORTH CAROLINA. John Edwards, tidigare het presidentkandidat och senator för demokraterna i USA, ska ha lovat sin älskarinna Rielle Hunter att gifta sig med henne efter hans cancersjuka frus död. Äktenskapet skulle ingås på taket av en skyskrapa i New York tillsammans med Dave Matthews Band.

Det är den bittre exmedarbetaren till Edwards, Andrew Young, som läcker uppgiften i en bok. Young har tidigare sagt att han är pappa till älskarinnans dotter, men den uppgiften tar han tillbaka, och i stället pekar han ut John Edwards som pappa. Edwards har tidigare upptäckts med att girera pengar till älskarinnans konto, skriver The New York Times.

Edwards har tidigare i en intervju med ABC News, sommaren 2008, förnekat att han skulle vara pappa till barnet och välkomnade ett faderskapstest. Edwards fru, Elizabeth, har däremot sagt att hon inte vet om hennes man är pappa till älskarinnans dotter.

En jury i Raleigh utreder om det har begåtts några brott mot kampanjlagarna i ett försök att mörka uppgifterna om Edwards vänsterprassel.

Samtidigt säger källor till The New York Times att Edwards snart kan kalla till presskonferens för att offentligt erkänna att han är pappa till Hunters 19 månader gamla dotter.

Youngs förlag har inte velat kommentera uppgifterna i boken med hänvisning till ett sekretessavtal mellan förlaget och honom.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela