Edwards lovade älskarinna lyxbröllop

Exkollegan Andrew Young pekar ut John Edwards som pappa till Rielle Hunters dotter.


NORTH CAROLINA. John Edwards, tidigare het presidentkandidat och senator för demokraterna i USA, ska ha lovat sin älskarinna Rielle Hunter att gifta sig med henne efter hans cancersjuka frus död. Äktenskapet skulle ingås på taket av en skyskrapa i New York tillsammans med Dave Matthews Band.

Det är den bittre exmedarbetaren till Edwards, Andrew Young, som läcker uppgiften i en bok. Young har tidigare sagt att han är pappa till älskarinnans dotter, men den uppgiften tar han tillbaka, och i stället pekar han ut John Edwards som pappa. Edwards har tidigare upptäckts med att girera pengar till älskarinnans konto, skriver The New York Times.

Edwards har tidigare i en intervju med ABC News, sommaren 2008, förnekat att han skulle vara pappa till barnet och välkomnade ett faderskapstest. Edwards fru, Elizabeth, har däremot sagt att hon inte vet om hennes man är pappa till älskarinnans dotter.

En jury i Raleigh utreder om det har begåtts några brott mot kampanjlagarna i ett försök att mörka uppgifterna om Edwards vänsterprassel.

Samtidigt säger källor till The New York Times att Edwards snart kan kalla till presskonferens för att offentligt erkänna att han är pappa till Hunters 19 månader gamla dotter.

Youngs förlag har inte velat kommentera uppgifterna i boken med hänvisning till ett sekretessavtal mellan förlaget och honom.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lavinfara under långfredagen

Bolsonaro vill ha tillbaka passet

Brasiliens förre president Javier Bolsonaro, som utreds för kupplaner, har bett landets högsta domstol om att tillfälligt få tillbaka sitt beslagtagna pass för att besöka Israel, uppger hans advokat.

Skott mot bostad i Örgryte

2 timmar sedan
En bostad besköts i Örgryte i Göteborg på skärtorsdagskvällen.

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

3 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

igår 22:49
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

igår 22:30
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.