Söndag 4 Dec
Stockholm

Topplista24: Våra tio bästa Palinnyheter

Sarah Palin har figurerat i en hel del roliga artiklar på Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Se porrfilmen med Palin

"I rollen som Sarah ser vi Lisa Ann. Förutom att träffa ryskor ska det finnas en scen där en ung "Paylin" som får Big Bang-teorin förklarad för sig på ett snillrikt sätt."

Palin säger att hon är smart

"Trots att Sarah Palin inte vill säga att hon läser en enda tidning eller ett enda magasin ser hon sig som smart. Snarare är republikanernas vicepresidentkandidat en intellektuell av bred kaliber, enligt henne själv."

Nu kan du se ut som Palin

"En känd perukbutik i Brooklyn, New York, har börjat sälja Sarah Palin-peruker. Vicepresidentkandidaten verkar allt mer vara produktplacerarnas dröm. Sedan tidigare är det känt att folk har velat ha hennes glasögon."

Fejk-Sarkozy busringde till Palin

" – Jag bara älskar att döda de där djuren. Att ha ihjäl liv, det är så roligt, säger Sarkozyimitatören.

Sarah Palin skrattar glatt."

"Bible Spice"

"Det var i ett försök att göra sig lustig över Sarah Palins konservativa politik som Baldwin kallade henne för Bible Spice."

Uppblåsbar Palin till salu

"Nu har ett företag tillverkat en uppblåsbar docka som ska likna Palin. Dockan är till för att användas i intima situationer och går att beställa hem på internet."

Sarah Palin naken

"Spritt språngande naken med endast en filt som accessoar poserar hon orädd framför kameran. Bilden tros vara tagen i början på 1980-talet under hennes period som skönhetsmiss."

Obama: "En gris med läppstift är ändå en gris"

"Sarah Palin har med målande ord beskrivit sig själv som en "pitbull med läppstift", skriver The Daily Press. Det var en beskrivning som Barack Obama inte var sen att hoppa på."

Palin kan inte säga vilka tidningar hon läser

"Journalisten Katie Couric frågade Sarah Palin vilka tidningar hon läser för att hålla sig uppdaterad om världen. Palin namngav ingen tidning."

Madonna portar Sarah Palin

"Sarah Palin, republikanernas vicepresidentkandidat, har inte en chans att få komma in på Madonnas spelningar. Det har världsartisten själv bestämt."

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.