1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Scanpix

Modell dog för fastare rumpa

Solange Magnano dog i sviterna av skönhetsoperation.


Plastikkirurgin blev hennes död. Skönhetsdrottningen Solange Magnano, 38, tidigare Miss Argentina, har avlidit i sviterna av en skönhetsoperation för att få fastare stjärt.

När hon genomgick rutinbehandlingen på en klinik i Buenos Aires drabbades av lungemboli i samband med att implantat sattes in.

Operationen gick snett, och implantaten läckte en vätska som angrep hennes lungor och hjärna, vilket tre dagar senare orsakade hennes död.

– Den här kvinnan, som verkligen hade allt, är död för att hon bara ville ha en fastare rumpa, säger modedesignern Roberto Piazza, som också är en nära vän till henne, enligt Times.

Magnano, som blev Miss Argentina 1994, lämnar åttaåriga tvillingar efter sig.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

1 timme sedan
Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.