Lördag 24 Jul
Stockholm

Palin drunknar i erbjudanden

Alla vill ha en bit av den tidigare vicepresidentkandidaten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Oprah vill ha henne, detsamma gäller för Letterman och Leno. Alldeles nyligen led Sarah Palin ett stort politiskt nederlag när det amerikanska folket valde Barack Obama till president, nu vill alla ha en bit av den forne vicepresidentkandidaten. Palin blir överöst av erbjudanden att skriva böcker, medverka i filmer och sitta i tv-soffor, allt på en nivå som skulle gör vilken pr-agent som helst tårögd av lycka.

– I morgon skulle Palin kunna bli intervjuad av vilken media som helst över hela planeten. I morgon skulle hon kunna skriva på ett dussin bokkontrakt. Hon skulle kunna planera en dokumentär eller film om sitt liv. Det är den nivån vi talar om här, säger Palins talesperson, Bill McAllister, till CNN.

– Barbara Walters ringer mig, George Stephanopoulos ringer mig. Jag har haft upprepade samtal med Oprahs, Lettermans och Lenos producenter, fortsätter McAllister.

För ett år sedan var Palin en lokal angelägenhet i Alaska där hon innehar guvernörsposten. Nu har hon över 800 erbjudanden om att framträda i olika offentliga sammanhang att ta ställning till. Enbart i december.

Palin har sänt ut tydliga signaler om att hon kan komma att ställa upp i presidentvalet 2012. För att stärka sina politiska aktier måste hon stanna i allmänhetens öga även utanför Alaska. Något om kan ställa till problem för Guvernören om hon samtidigt ska klara av att styra över den avlägsna delstaten.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela