Teveankarets mördare gripen

Försökte fly med kvinna och tre barn.


Polisen i Little Rock har gripit Curtis Lavelle Vance, 28, som misstänks för att ha misshandlat teveankaret Anne Pressly till döds. Han flydde från sitt hem i går tillsammans med en kvinna och tre barn. Vance kunde gripas senare under dagen.

Anne Pressly hittades svårt misshandlad på måndagsmorgonen den 20 oktober i sin lägenhet. Fem dagar senare avled hon av sina skador, skriver Eyewitness News.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Svenskt nej till mer socialt i EU

Stockholm: Polisen rapporterar om brand

"Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till en lägenhetsbrand i Traneberg.", skriver polisen på sin hemsida.

Satt fängslad i 20 år – får 55 miljoner av staten

Viggo Kristiansen – dömd och sedermera frikänd för ett uppmärksammat mord på två flickor år 2000 – får 55 miljoner kronor av den norska staten.

Norsk räktrålare drog upp död kropp

Besättningen ombord MS Kongsfjord trålade efter räkor i Barents hav när de i fredags kväll fick en obehaglig överraskning. I nätet låg en död kropp.

C: KU-anmäler Kristersson och Pourmokhtari

1 timme sedan
I bästa fall har regeringens klimatredovisning varit vilseledande, i sämsta fall är det rena lögner, anser Centern. Nu KU-anmäls statsminister Ulf Kristersson (M) och klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari (L).

Bjuder in alla partiledare om hot mot EU-val

1 timme sedan
Statsminister Ulf Kristersson (M) bjuder in alla partiledare till ett möte med det Nationella säkerhetsrådet för att informera om risken för otillbörlig påverkan inför EU-valet i juni.