Han tacomisshandlade sin mamma

Tonårstrotsen blev för mycket för mamman. Nu sitter sonen i häktet.


ORLANDO. 19-åriga Zachary Moir blev ursinnig i onsdags. Klockan var 19.00 och det var dags för middag, men Zachary var mitt uppe i ett spännande spel på sitt Xbox och vägrade sluta spela. Eftersom han inte kom ner gick mamman upp och stängde av tevespelet, Zachary blev förbannad och puttade till sin mamma.

– Jag har haft problem med honom under en tid nu. Han vill inte gå till skolan eller jobba. Han är oförskämd och är hela tiden på gränsen till att få ett sammanbrott, uppger mamman till Fox News.

Några minuter senare när mamman var i köket och gjorde färdigt middagen dök Zachary upp. Han slog till henne på armen, tog en taco och slängde den i hennes ansikte.

–Han slog mig och kastade en taco i mitt ansikte och jag blev alldeles kladdig. Jag har hotat att ringa polisen förut. Den här gången gick han för långt och nu sitter han i häktet för det han har gjort mot mig.

Mamman, Dena Moir, ringde polisen och uppger att hon stämmer sin son för det han gjort. Dena Moir berättar att hon kommer låta sin son sitta häktad några dagar för att tänka över det han gjort, skriver Fox News.

Lyssna på "The Taco Bell Rap":

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

IS uppges ha dödat syriska soldater

Sverige återlämnar kranier till Finland

Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

igår 22:16
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

igår 22:10
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

igår 22:08
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

igår 22:08
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.