Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ville hämnas – köpte bröst

Nyheter | 26/09/2008 08:13

Emmas pojkvän var otrogen. Då ville hon hämnas.

Emma Morgan trodde att hon hittat mannen i sitt liv. Mark var allt hon någonsin hade kunnat önska sig. Men efter nio månader fick sagan ett abrupt slut. Hon fick veta att han varit otrogen mot henne. Hatet växte och hon började planera sin hämnd. Under tiden fortsatte hon förhållandet och låtsades som ingenting. Men när tillfälle gavs stal hon pojkvännens kreditkort och bokade in en tid hos en plastikkirurg. Sedan köpte hon sig ett par bröst. Emma gick från en nätt B-kupa till en betydligt större E-kupa. För att den ultimata hämnden skulle bli komplett visade hon upp de nya härligheterna för Mark. Bara för att låta honom se men inte röra. Och för att sedan berätta att han hade stått för kalaset.

Pojkvännen blev vansinnig men lugnade sedan ner sig.

– Jag förstår varför Emma blev så upprörd. Sättet jag behandlade henne på var vedervärdigt. Hon har fått sin hämd nu men även om jag tjänar en hel del så var det fel av henne att ta mina pengar, säger han till News of the World.

Skrivet av: