Olagligt att skicka porriga mms

Blir åtalade som sexförbrytare.


Ungdomar i USA har börjat terrorisera varandra och sina klasskompisar genom att skicka lättklädda bilder på sig själva. Inte på andra alltså, nej utan på sina egna kroppsdelar. Företeelsen är så pass ny att man inte vet hur man ska handskas med problemet.

Bara i Pennsylvania har tre flickor och fyra pojkar åtalats för barnporrbrott. I Ohio skickade en 15-årig tjej nakenbilder på sig själv, men slapp åtal. I Indiana har en pojke trakasserat några klasskompisar genom att, just det, skicka nakenbilder och nu misstänks han för barnporrbrott.

– Vi vill inte kasta ungarna i fängelse. Men vi vill få dem att tänka, säger åklagaren Michael McAlexander enligt Expressen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Två gripna för attack mot Navalnyjs stabschef

Misstänkt för kvinnomord i Södertälje släppt

En 35-årig man som suttit häktad misstänkt för mord på en närstående kvinna i Ronna i Södertälje i mars har släppts.

Man togs på Arlanda med väska full med pengar

En man i 30-årsåldern har tagits på Arlanda med en väska full med pengar. Polisen utreder händelsen som penningtvättsbrott.

Billström om Iran: "Tar fokus från Gaza"

I natt attackerades Iran av israeliska drönare, enligt israeliska och amerikanska medier. Källor beskriver det som ett anfall i liten skala riktat mot atomteknikcentret Isfahan. Uppgifterna är mycket allvarliga och oroande. Det är viktigt att undvika en eskalering, säger utrikesminister Tobias Billström.

Polisen i Finspång rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka med stulen bil.", skriver polisen på sin hemsida.

Kriminellt kapital värt miljoner stoppat

Kontanter och egendom värda över 17,5 miljoner kronor. Så lyder resultatet av polisens jakt på kriminellt kapital vid gränsövergångar i syd förra veckan.