Wall Street i stor sexhärva

Investerare från Goldman Sachs ville "bara ha helamerikanska tjejer" och betalade 200 000 kronor för dem med företagskortet.


–Du leker med elden. Det är en del av kulturen på Wall Street. Mycket kokain, ett snabbt liv och sex, säger psykoterpeauten Jonathan Alpert som haft flera av sexköparna som patienter.

Den unga kvinnan fick sparken från en hedgefond. Då startade en hon en kedja för lyxprostituerade i New York.

Nu har kvinnan berättat om sin verksamhet för nyhetssajten ABCNews.com.

–Det gick utmärkt för kunderna att betala med kreditkort som deras arbetsgivare gett dem, uppger kvinnan.

Bland kunderna var investerare hos kända banker och finansinstitutioner som J P Morgan, Goldman Sachs, Merrill Lynch, Lehman Brothers och Deutsche Bank, säger hon till sajten. Andra kunder ska ha varit en vice vd i ett stort medieföretag, en delägare i ett baseballag och en stor fastighetsföretagare.

–Jag fakturerade dem för datakonsultation, byggnadskostnader och liknande, berättar hon.

Hon höll igång sexkedjan tills polisen grep henne i mars förra året. Hon dömdes till 475 000 dollar i böter och fängelse som kvittades mot häktestiden, uppger åklagarmyndigheten på Manhattan.

Finansinstitutionerna som pekats ut har antingen vägrat svara ABC eller inte hört av sig tillbaka när de fått frågor om sina anställdas kontakter med kvinnans prostituerade. J P Morgan svarade att uppgifterna undersöks.

Utpekade personer har förnekat att de använt kreditkort från sina arbetsgivare.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!