Mexikaner satte nytt hångelrekord

Nästan 40 000 personer slöt läpparna i Mexiko City på alla hjärtans dag.


MEXIKO CITY. 39 897. Alltså, nästan 40 000 personer samlades i Mexikos huvdstad på alla hjärtans dag för att skapa rekord. Och som de tog det.

Plötsligt drog sig alla par, kära som kompisar, närmre varandra och slöt läpparna i vad som nu blivit en kyssorgie av världklass. De sopade mattan med det gamla rekordet som innehölls av 32 648 britter. Och då får vi veta att siffran kunde varit högre.

– Det är 42 225 personer på platsen, men tyvärr var det inte alla som delog, sa Carlos Martinez som samtidigt bekräftade det nya världsrekordet.

– Vi älskar att demonstrera vår kärlek inför folk och vår familj, sa Lucia Gutierrez, som spenderade sin eftermiddag genom att öva med pojkvännen, enligt Sky News.

Bilder från Mexikos så kallade Smoochio!

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ryskt militärplan i krasch utanför Krim

Telia-anställd stal mobiler för 2,1 miljoner: "Systematiskt"

En före detta anställd på Telia stal hundratals telefoner till ett värde av 2,1 miljoner kronor. I ett mejl till Nyheter24 kommenterar nu Telia den före detta anställdas agerande.

Kryptokungen – från kändisvärlden till fängelse

Han byggde ett mångmiljardimperium och umgicks med politiska kändisar som Tony Blair och Bill Clinton. Det var en framgångssaga med bara ett fel – allting byggde på en rad lögner. Nu väntar 25 år i fängelse för Sam Bankman-Fried.

Deklaration 2024: Här är personerna Skatteverket kollar extra i år

Varje år gör Skatteverket riktade kontroller inom vissa områden. Har du koll på vilka privatpersoner som kollas extra i årets deklaration?

Borlänge: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar uppges ha kolliderat vid Domnarvsrondellen i Borlängen", skriver polisen på sin hemsida.

Nya kollektivavtal inom offentlig sektorn

Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) och Sobona har tecknat tre nya kollektivavtal inom den offentliga sektorn. Men Sveriges Lärare säger nej till budet – och Vårdförbundet ska få medling med arbetsgivarna.