Pojke fick metallpåle genom magen

Klarade sig mirakulöst utan allvarliga skador.


INDIEN. Det var när 6-år gamla Mehul Kumar var ute och lekte på balkongen som han föll så illa att han spetsades på en två meter lång metallpåle.

Otroligt nog var den unga pojken fortfarande vid medvetande när han kom till sjukhuset. En fyra timmar lång operation följde och trots leverskador och blodförlust så klarade sig pojken utan kritiska skador.

– När vi öppnade magen upptäckte vi att hans lever var skadad, hans mage var skadad, men tur nog hade både mjälten och bukspottkörteln klarat sig, säger opererande läkare till The Sun.

– Pojken hade tur som inte fick några riktigt allvarliga skador, säger läkaren.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rysslands biträdande försvarsminister gripen

Nattligt utegångsförbud för barn i fransk stad

En högerextrem fransk borgmästare har infört ett nattligt utegångsförbud för barn under 13 år. Tilltaget är det senaste för att motverka ungdomsvåld i landet.

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

1 timme sedan
Tre tonårspojkar som lyckades stoppa en kidnappning av en minderårig flicka i Järfälla nordväst om Stockholm hyllas av polisen, skriver Mitti.

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

1 timme sedan
Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.

Varberg: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan
"Ett vittne ringer till polisen om en personbil som kör i hög hastighet från Trönninge mot Kungsäter.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om kontroll person / fordon, Södertälje

1 timme sedan
"Larm om allvarlig händelse.", skriver polisen på sin hemsida.