Bomb i tomtens bil

Den mördande jultomten lämnade bomb i sin hyrbil.


En rörbomb exploderade i går kväll i en hyrbil som dagen innan hade använts av den man som utklädd till jultomte massakrerade nio personer på en julaftonsfest i Los Angeles, USA.

Bilen hittades utanför den bostad där mördaren Bruce Jeffrey Pardo, 45, tog sitt liv efter att han utfört vansinnesdådet.

En bombteam var i full färd med att försöka säkra en misstänkt anordning i bilen när den plötsligt översvämmades av ett eldhav. Enligt källor till CNN kom ingen till skada när bomben detonerade.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Glatt på Asienbörserna

Stopp för fler hotell i Amsterdam

1 timme sedan
Den som vill bygga nya hotell gör bäst i att söka sig någon annanstans än till Amsterdam.

Biskop förlåter misstänkt i knivdåd

2 timmar sedan
Den assyriske biskop som knivhöggs vid ett dåd i en kyrka i västra Sydney tidigare i veckan meddelar att han förlåter den som attackerade honom.

Explosion i Trelleborg

2 timmar sedan
Någon form av explosion har skett vid en bostadsföretags lokal i ett bostadsområde i östra Trelleborg. Det hela utreds som misstänkt allmänfarlig ödeläggelse, skriver polisen på sin hemsida.

Trelleborg: Polisen rapporterar om detonation

3 timmar sedan
"Flera polispatruller beordrades till Syster Jennys Väg i Trelleborg med anledning av en sprängning/detonation.", skriver polisen på sin hemsida.

Avblåst strejkhot – men kan ändå påverka

3 timmar sedan
Det blir inget av fackförbundet Kommunals varslade strejk på torsdagen – men flera verksamheter kommer ändå att påverkas, rapporterar Sveriges Radio Ekot.