Flera explosioner och gisslandrama i Paris.
Flera explosioner och gisslandrama i Paris. - Foto: Faksimil / Sky News

Här hörs explosionen i Paris – mitt under fotbollsmatchen

Under fredagen skedde flera explosioner vid Frankrikes nationalarena Stade de France. Här hörs en av explosionerna mitt under pågående match.


Flera explosioner har skett i Frankrike under fredagskvällen, i närheten av nationalarenan Stade de France. Samtidigt har många personer dödats i skottlossningar runt om i Frankrike.

På arenan spelades en träningsmatch mellan Frankrike och Tyskland. I det här klippet uppges det vara en av explosionerna som hörs:

Efter explosionerna uppges publiken ha stormat planen och de ska också ha vägrat att lämna arenan.

/
Senaste nytt

Enorm Texasbrand utom kontroll

Filippa, 20, skulle vara ensam på studenten – då ryckte hundratals främlingar in: "Otroligt tacksam"

​Filippa Åding ska ta studenten i vår, vilket känts ensamt då ingen skulle komma på hennes utspring. Men nu har hundratals främlingar erbjudit sig att komma till Filippas student. – Jag känner mig så otroligt tacksam, säger hon till Nyheter24.

Chattade med döda gängledare före mord på mamma

Foxtrottoppens mamma sköts ihjäl i sitt hem i Uppsala. Före och efter mordet pratade den utpekade skytten med två högt uppsatta rivaler i det splittrade nätverket. Fyra månader senare hade båda mördats utomlands.

Boven bakom magsjukedramat på skola hittad

En skola i Skövde kommun fick stänga under fredagen sedan nästan 100 personer – 80 elever och 14 lärare – drabbats av magsjuka. Efter provtagning och analys har nu boven identifierats: vinterkräksjuka, rapporterar P4 Skaraborg.

Klassiska bryggeriet hånar svenskarna – med ny ölsort

En ny öl landar snart på Systembolagets hyllor. Den nya ölen driver med svenskars engelskakunskaper, och i ett pressmeddelande skriver bryggeriet att "Sverige är ett litet land med stort självförtroende".

Na-kd smygändrar villkoren – så vilseleds kunderna

Klädjätten Na-kd har ändrat sin returpolicy i smyg. Nu riskerar många kunder att se sin chans till återbetalning brinna inne, medans företaget bara får mer pengar rätt ner i fickan.