Brutal styckmördare på fri fot

Mördaren hugger av sina offers kroppsdelar och dumpar dem på olika platser.


STORBRITANNIEN. Sökandet efter den brutala styckmördaren fortsätter. Under onsdagen upptäckte polis ett svårt skadat huvud i Asfordby i Leicestershire. Huvudet tros ha legat på platsen i flera dagar och har delvis blivit uppätet av djur.

– Jag vet inte hur länge det har legat där, men det finns fortfarande lite kött kvar på kinderna. Det är hemskt och fullkomligt bisarrt, säger Loise Jones, som äger mark i närheten.

Tidigare har man funnit en arm, en fot och ett ben på olika platser i området. Det senaste fyndet hittades 128 kilometer från de tidigare brottsplatserna, men polis misstänker att gärningsmannen använder sig av en närliggande motorväg för att transportera likdelarna.

Polis har nu bekräftat att armen och benet kommer från samma oidentifierade offer, som tros vara en man av asiatiskt ursprung. Möjligheten är stor att även huvudet tillhör mannen.

– Polisen var här hela natten och jag såg en helikopter ovanför platsen. Det är fullt med poliser här, tillägger Jones, enligt Daily Mail.

Huvudet har nu förts till ett kriminaltekniskt laboratorium för diverse tester, skriver Leicester Mercury.

Skrivet av:

Senaste nytt

Fyra gripna för terrorplaner i Bryssel

Person hittad skadad efter misstänkt skottlossning

En person har hittats skadad efter ett larm om höga smällar i stadsdelen Hageby i Norrköping, skriver polisen.

Polisen i Norrköping rapporterar om skottlossning

"Misstänkt skottlossning i Norrköping", skriver polisen på sin hemsida.

Kund pantade sexleksak på Ica – mötet med butikschefen: ”Udda”

På Ica Älgen i Vargön är det inte bara burkar och flaskor som returneras i pantmaskinen – utan även smutsiga trosor och vibratorer.

Israel kallar hem sin FN-ambassadör

Israel kallar hem sin FN-ambassadör för efter vad landet upplever som försök från FN att "tysta ner" information om Hamas sexuella våld.

"Tusenlappen räcker inte så långt längre"

1 timme sedan
Matpriserna har skjutit i höjden igen. Prisökningen i februari var den högsta på nästan ett år. Tusenlappen räcker inte så långt längre, säger Marie Friberg som precis har handlat för veckan.