Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kannibaler festade på sin bror

Nyheter | 16/04/2009 15:44

Bröderna: Vi ville inte att polisen skulle hitta kroppen.

PERM, Ryssland. Två ryska kannibaler har erkänt att de lagat mat på delar av sin bror under sex månader, för att få bort kroppen och dölja mordet.

– Vi bestämde oss för att äta honom. Jag ville inte hamna i fängelset igen så vi högg av hans huvud och begravde det. Sedan styckade vi kroppen i delar som vi fryste ner, sa den 28-årige brodern Timur.

Polisen fick misstankar sedan bröderna rapporterat om den döde broderns försvinnande men hade vaga detaljer. Under husrannsakan grävde de upp ett skelett i trädgården.

Timur och den nu döde brodern hade hamnt i slagsmål efter att Timur beskyllt honom för ett tidigare mord på en granne, ett incident som Timur blev straffad för och fick sitta av tio år bakom galler.

Lillebror Marat, 23 år, lade sig i slagsmålet och plötsligt hade de tillsammans slagit ihjäl sin bror, skriver Austrian Times.

Skrivet av: