Palin ingen företagsledare

En av McCains rådgivare diskvalificerar omedvetet Palin.


Carly Fiorina är sekreteraren som arbetade sig upp till att bli företagsledare för ett av världens mäktigaste företag – Hewlett Packard. I dag är hon John McCains rådgivare.

Under en radiointervju frågar radioprataren om Fiorina tror att Sarah Palin skulle kunna driva ett stort företag som Hewlett Packard.

Firorina svarar:

– Nej det tror jag inte, men det är inte det hon tävlar om.

Bara det att Hewlett Packard må vara stort och svårt att sköta. Det är klart att det krävs erfarenhet för ett sådant jobb. Men det gör det för att basa över världens största supermakt också – kanske till och med lite mer.

Hör radiointervjun från Youtube här nedan:

Skrivet av:

Senaste nytt

Här är yrkena med 40 000 i månadslön – där du får jobb direkt

Avslöjandet: Så Dålig är luften i din bil – medför flera hälsorisker

Luftföroreningarna på hårt trafikerade vägar letar sig in i våra bilar enligt en ny studie, vilket medför flera betydande hälsorisker.

Lavrov lamslog hotat OSSE

Den europeiska säkerhetsorganisationen OSSE:s möte i Nordmakedonien var på grund av den ryska närvaron delvis lamslaget redan när det inleddes på torsdagen.

Polisen i Sundsvall rapporterar om trafikkontroll

"Skönsberg, resultat efter nykterhetskontroll i trafiken", skriver polisen på sin hemsida.

Kvinna dog på grund av vårdcentrals bristande rutiner – skickade aldrig iväg remisser

En kvinna sökte hjälp på en vårdcentral för buksmärtor men fick aldrig den hjälp hon behövde. Kvinnan dog senare. Nu kritiseras vårdcentralens bristade rutiner.

Släkting till svensk gängledare häktad utomlands

En person som uppges vara nära släkting till Rawa Majid sitter häktad i Haag i Nederländerna, misstänkt för grovt narkotikabrott, rapporterar P4 Göteborg.