Bli kapten över Din Ekonomi med Kontotricket

Jag älskar liknelser! Tänk dig att segla en riktigt fin segelbåt där utmaningen är strömmar och vind. En kapten behöver ha förståelse för dessa utmaningar för att föra båten framåt på ett säkert sätt. Likväl behöver du vara din egen ekonomiska kapten, du behöver förstå DINA ekonomiska vanor för att landa i en god ekonomi. Hjälp för din ekonomi finns i budgetmetoden kontotricket.

Börja Resan med Kontotricket

För att förstå din ekonomi behöver du navigera dig genom den och kategorisera den. Jag snackar om kontotricket, “min” budgetmetod som tagit mig genom diverse stormar och oväder. När du använder dig av den ser du klart och tydligt i dina kategorier vad du spenderar i varje kategori. Varför gör jag detta då? Jo att kategorisera din ekonomi är som att lägga ut kartan inför att du ska påbörja en resa. Där ser du tydligt vart dina pengar tar vägen och hur dom påverkar din ekonomiska status. Så SKEPP Å´HOJ!

Läs mer om kontotricket : Spara pengar smart för att möta räntehöjningar, När pengarna leker hide and seek: Ta kontroll över din ekonomi med Kontotricket!

Utforska Mer – Podcast och Kurs

Vår podcast ”Slut på kontot” tar upp en mängd olika frågor relaterade till kontotricket. Klicka här för att lyssna på det senaste avsnittet på Spotify.

ekonomi kontotricket
Avsnitt 96. Q&A om kontotricket

Om du är redo att fördjupa dig ännu mer i kontotricket, håll ögonen öppna för vår kommande kurs som kommer i höst. Missa inte att sätta upp dig på väntelistan för kursen här! Du som finns på väntelistan kommer ha förtur till en av de 80 platser som släpps i höst.

Din Åsikt Är Värdefull

Vi är laddade inför hösten och hoppas att du också är det! Dela gärna dina tankar och idéer i kommentarsfältet nedan.

/Mathilda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.