Min dröm, kunskapen om kontotricket når millioner!

Inte trodde jag, när jag postade mitt första inlägg på Instagram om min budgetmetod kontotricket, att jag några år senare skulle sitta här som egen företagare med över 65 000 följare på Instagram. Att jag får dela med mig av mina erfarenheter kring kontotricket till närmare 1 miljon konton på instagram de senaste 30 dagarna.  Men hur startade allting?

 

Sagan om kontotricket!

Min business bygger på “min” metod Kontotricket, en metod jag skapade när jag var i 20 årsåldern. Jag har då kommit ur ett stormigt förhållande där jag lämnades kvar med en trasig ekonomi. Jag hade då min dotter Vendela på heltid och ekonomin var mycket stram. Vardagen kantades av mycket oro kring just ekonomi.

Att bli förälder innebär ju att ge sitt barn dom bästa förutsättningarna till ett bra liv. Det gjorde jag, jag gav mig fasen på att Vendela skulle få den bästa uppväxten. Jag insåg att jag måste få ordning på mina inkomster och utgifter, så gick till banken för att få ut mitt kontoutdrag ett år tillbaka. Jag började sortera upp i kategorier och markera med överstrykningspenna. Kategori för kategori blev klar och jag fick en överblick över hur det såg ut. Det var inte nattsvart, men jag behövde kavla upp armarna.

Slitsamt och lyckosamt

Jag tog extrajobb, ett par stycken, och vi flyttade till en mindre bostad. Allt för att fylla dom ekonomiska hål som hade skapats under det förra förhållandet. Sakta men säkert tog jag mig tillbaka, men det tog både tid och energi. Det resulterade i mindre tid med min dotter, vilket sved då, men som jag är glad för nu. Hade jag inte gjort den prioriteringen hade jag inte kommit nånstans. Jag kom ut på andra sidan med en erfarenhet som jag idag är rätt tacksam för. Den erfarenheten ledde mig till Kontotricket, mitt skötebarn och grundsten i mitt alldeles egna företag. Det känns overkligt när jag tänker på det. Jag vill egentligen bara uttrycka en tacksamhet till att jag får göra detta.

onlinekurs kontotricket
Min kurs kontotricket öppnar för nya elever som finns på min väntelista den 25/3!

Anmäl dig till väntelistan för min kurs i kontotricket utan köpkrav här.

På min hemsida möts du av guidning i privatekonomi i glada färger och lättsamhet, hoppas du vill hänga med mig där!

Över till annat | Få ett liv du älskar på en budget du förstår och har råd med. (overtillannat.se)

 

/Mathilda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.