Fredag 25 Jun
Stockholm

Phillipe Cohen

Phillipe Cohen är född 10 april 1994 i Hovås Göteborg. 


Han gick på gymnasieskolan Göteborgs Högre Samskola där han studerade till samhällsvetare. Cohen har även studerat på Management Economic på Regent's University i London, utbildningen varade i 3 år och han gick ut i maj 2018. Phillipe har tidigare jobbat som butiksbiträde och bartender.


2014 började Phillipe dejta influencern Bianca Ingrosso. De träffades redan när de var 16-17 år på en bar i Marbella men då hände det ingenting mellan paret. Men några år senare träffades de på Café Opera i Stockholm och började kort därefter att dejta. 


Bianca och Phillipe har haft ett distans förhållande största delen av sin relation, men har även bott ihop i Stockholm under en längre period. I februari 2021 bekräftade Bianca att paret hade gjort slut. 


Phillipes familj består av mamma och pappa samt två syskon vid namn Jennifer som är född 1990 och Oliver som är född 1991. Familjen kommer från Israel. 


Han har medverkat i programmet Wahlgrens värld tillsammans med flickvännen Bianca och hennes familj men trivs mest bakom kameran. 

Under 2021 startade Philippe krogen Ted i centrala Stockholm. 


På Instagram heter han @flippcohen och har 50 000 följare.


Fillipe Cohen och Bianca Ingrosso
Phillipe och tidigare flickvännen Bianca. Bildkälla: Instagram @flippcohen
Visa resten ↓