Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Phillipe Cohen

Phillipe Cohen är född 10 april 1994 i Hovås Göteborg. 


Han gick på gymnasieskolan Göteborgs Högre Samskola där han studerade till samhällsvetare. Cohen har även studerat på Management Economic på Regent's University i London, utbildningen varade i 3 år och han gick ut i maj 2018. Phillipe har tidigare jobbat som butiksbiträde och bartender.


2014 började Phillipe dejta influencern Bianca Ingrosso 23 år, de träffades redan när de var 16-17 år på en bar i Marbella men då hände det ingenting mellan paret. Men några år senare träffades de på Café Opera i Stockholm och började kort därefter att dejta. 


Bianca och Phillipe har haft ett distans förhållande största delen av sin relation, men nu efter fyra år bor de båda i Stockholm. 


Hans familj består av mamma och pappa samt två syskon vid namn Jennifer som är född 1990 och Oliver som är född 1991. Familjen kommer från Israel. 


Han har medverkat i programmet Wahlgrens värld tillsammans med flickvännen Bianca och hennes familj men trivs mest bakom kameran. 


På Instagram heter han @flippcohen och har 50 000 följare.


Fillipe Cohen och Bianca Ingrosso
Phillipe och flickvännen Bianca. Bildkälla: Instagram @flippcohen