Ylva Lundberg och Malin Evrenos fotar och skriver om livets mörkare timmar. Som klubbarrangörer & DJs har de även belägrat merparten av stans ställen för att uppfylla våta drömmar om dekadens och disco. stalka dem på yochm.tumblr.com eller facebook.com/yochm
14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.
27 Feb 2013, 14:09
Guldgossarna Fjodor Nikolajev och Omid Khalvati är tillbaka med och som That Fucking Party, succéklubben vi längtat efter ända sen den gick in i hibernation-mode förra våren. Nu på torsdag bjuder de upp till fest på Kåken tillsammans med VICE som förgyller era sinnen och magar med blanka tidningar och en himla massa öl. Som om detta inte hade varit nog, har de dessutom bjudit in grymma gästakterna Monitor 66 till DJ-båset och Azure Blue till livescenen. Låt balkongen skaka! Y+M tog sig en liten snackis med Omid & Fjodor..
25 Feb 2013, 15:44
Lynx Rufus är ett rockband fullt av snygga slynglar som just nu ar aktuella med EP, turné och allmän grymhet. Nu på torsdag gästar de månadsklubben #Thirstythursdays på Scandic Malmen Lhb, det vill man absolut inte missa. Utlovat är även en fet UV-ljusshow signerad stjärnorna från Tillsammans Med. Y+M träffade killarna i Lynx Rufus och mös lite. Då passade vi på att ställa följande frågor.
31 Jan 2013, 13:42
Ljunggren slår på stort under 2013 med en fet klubbsatsning. Massor av roliga upptåg med både internationella och inhemska bokningar ska får Brunogallerian att koka över i vår. Y+M har träffat mannen bakom satsningen, köttbiten Alexander Henriksson.
25 Jan 2013, 14:57
Röjkalas på East med gr8n och cindy sinns bdaykalas, sen ännu mer kalas på bästa Berns där Y+M skötte stroben!
24 Jan 2013, 12:26
Det 12 kvinnor starka klubbkollektivet BIRDS har under hösten förvandlat Stockholms torsdagsnätter till nånting värt att fira, med tunga bokningar, kul häng och en jävla massa girlpower. Y+M flaxade in i buren för lite gossip..
23 Jan 2013, 16:28
Niño Castillo fyllde 33, Y+M spelade house och Miss Voon var fullsmockat! En bättre fredag helt enkelt!
22 Jan 2013, 18:17
Varje vecka utser Tête-à-têtes redaktion Veckans Skönaste Stockholmare. Helt subjektivt, helt orättvist men helt rätt. Varje veckas nomineras tre. En vinner. Varför? För att bara en kan vara veckans skönASTE. En gång i månaden utser vi dessutom en Månadens Skönaste Stockholmare från månadens fyra veckovinnare. Fatta fett att bli MÅNADENS skönaste?
16 Jan 2013, 16:19
BICEP förtrollade en discodansande publik på Berns Gallery 2.35:1 i Lördags. Y+M dokumenterade.