Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han ville smeka och älska med mina halsmandlar

- 03/08/2010, 15:15 -

Fred Ernst / Scanpix AP

NÄTRAGGUIDEN FÖR KILLAR: Avskräckande exempel nummer ett, var inte en jävligt påträngande fetischist!

Att få mail från olika fetischister är väl i princip regel om du är en frispråkig, offentlig kvinna. De tänker liksom lite att om man talar om sin muff rätt öppet, mens och bajs så är det kanske inte otroligt att man tänder på att runka kuk med foten eller att pissa i deras mun. Helt i linje med att inte skämmas för mens, förstår ni.

De flesta som har en fetisch är faktiskt, så ni vet, väldigt artiga. De är medvetna om att deras sexuella läggning både kan tyckas ovanlig och stötande för somliga, så ett nej bemöts ofta med respekt och tillhörande ursäkter. Om alla var lika artiga som gemene fetischist så skulle vi nog slippa alla påståenden att man är en jävla hora eller slampa för att man inte vill ligga.

Men ingen grupp är helt fri från svin, tyvärr. Så låt mig berätta om den mest jobbiga och påträngande fetischist som någonsin kontaktat mig.

 

Han skrev ett mail om mina halsmandlar, ett antal tusen tecken, där han talade om mina vackra halsmandlar. Han hade givetvis inte sett dem, men tydligen kunde han bedöma utifrån folks hals hur kvinnor halsmandlar var formade. Mina skulle vara otroligt sensuella, välformade och stolta – precis som jag själv. Han skrev om hur han fantiserade att trycka ner sina fingrar i min hals och smeka dem, och vilken otrolig njutning detta skulle ge oss båda.

Jag svarade inte. Vad svarar man på det? Bäst att inte uppmuntra honom, tänkte jag.

Nästföljande dag var det ett nytt mail i min inkorg som var lika långt. Han kommenterade att jag inte svarat, att det nog var för att jag missförstått hans intentions. De var romantiska, sa han, och inte burdust sexuella. Halsmandlar var romantiska och jag skulle varken känna mig rädd eller antastad. Det var ett kärleksbrev.

Jag gjorde vad? Ignorerade. Orka liksom.

Senare den dagen kom det ett tredje brev då han ville påpeka, återigen, att han inte var en snuskig, freaky jävel. Han förklarade för mig att jag missförstått honom, och detta kunde självklart inte vara någon annans fel än mitt eget.

Jaha. Idiottendenser på. Ignorera.

Så, dagen efter kommer ett fjärde mail. Han hade uppenbarligen gett upp allt hopp på ett riktigt möte där han skulle få köra ner handen i mitt gap och klämma på mandlarna. Nu ville han istället köpa bilder på mina halsmandlar! Han beskrev alla vinklar han ville ha dem i, vilket ljus, hur många, och han ville köpa dem till det generösa styckpriset av typ tjugo spänn!

Tjugo spänn för att kväva mig på en kamera i halsen, så generöst! Nu var jag sur, och road samtidigt, och publicerade givetvis hans mail på min dåvarande site. Haha. Vad roligt vi hade! Och vet ni? Jag hade halsböld då, en sjukdom som innebär att man får stora varbölder på halsmandlarna, det får man operera och dona. Så vad roligt jag hade åt tanken att sälja bilder på mina punkterade bölder i halsen!

Men det skulle jag kanske inte ha gjort. Bara några timmar senare låg det ett antal hotmail i inkorgen som anklagade mig för allt möjligt.

Du är frispråkig, du borde faktiskt tolerera det här, tyckte han. Du tar mycket bilder på dig själv, vad är skillnaden på dem och ett par halsmandlar? Jag har sett en bild på dig i BH, du tycker inte att du viker ut dig själv och är en jävla hora i jämförelse? Vad är ett par halsmandlar mot det, din jävla slampa? Du hänger ut dig framför hela Internet och skrattar åt mina oskyldiga kärleksbrev. Du är en tom slampa som aldrig kommer få kärlek. Du snackar om mens och tarmar, du tycker inte att det är äckligare? Du är en äcklig vidrig slampa, ett par halsmandlar, vad är det jämfört med mens?

Jag förstår nu att du är ful inombords, och dina halsbölder är bekräftelsen på det. Det är guds straff för att du är en tom slampa.

Så gick tonen, fab.

 

Tipset här är att man kanske inte ska ta för givet att en tjej vill göra allt, och dessutom med alla, bara för att hon pratar om sin högst normala mens. Jag kommer att säga något chockerande nu, men majoriteten av alla kvinnor har faktiskt mens. Jag vet, sjukt! Men det är sant, någon måste säga detta.

Ett tips i såna här lägen: Det finns jättemånga bra fetischsiter och knullcommunities som är eminenta för den här typen av önskemål. Använd dem!