1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5
- Foto: Hanna Fridén

Ragga upp en WOW-nörd!

RAGGUIDEN. Har du någonstans förlorat din tjej till World of Warcraft? Ni var så himla kära, så lyckliga, sedan en dag registrerade hon en användare och du såg henne aldrig mer. Eller jo, den dagen hon kom ut ur rummet, gjorde slut och berättade att hon skulle flytta till sin guildledare i Nya Zeeland och gifta sig. Tough luck, dude!


RAGGUIDEN FÖR KILLAR PÅ INTERNET

Men vänd det till din fördel. World of Warcraft kryllar av singeltjejer som är lika kärlekskranka som vem som helst, men hur sjutton raggar man egentligen upp dem? Låt oss skippa såna där grundläggande saker som att köpa spelet, regga en användare och dylikt.

Vi lät Katarina Ekblad, raidledare och erfaren WOW-fantast, skriva ihop en guide för er kärlekskranka spelnördar!

 

 

Så hur raggar man egentligen upp en wow nörd? Om man bortser från de uppenbara, var trevlig, uppmärksam, charmig och se till att hon inte dör när hon skamlöst overaggroar på raid trash som normalt sett smälter en flickas hjärt. Jag har sammanställt lite pickup lines, för den osäkre wowcharmören.

- Är det en gnom du  har i fickan, eller är du bara glad att se mig?
- Snygga byxor! Vad är det för drop rate?
- Dina betar får mig att skälva av åtrå! Vill du följa med mig hem för lite player vs player?
- Tjena snygging, vill du följa med mig hem och smeka mitt legendary sword?


Om den yppiga trollamazonen med de lockande betarna, eller den välsvarvade night elfen fortfarande inte riktigt verkar tagen av dina försök till förföring innebär det dock inte att det är över. Frukta icke, ditt hjärta har fortfarande en chans att bulta i symbios med din utvaldas!

Diamonds are forever må kanske fungera utanför pixelvärldens gränser, men så är inte fallet här. Vill du charma din väg till någons hjärta genom presenter är lila det nya svart. Ett läckert epic svärd säger mer än tusen döda gnomer. Nej, vänta ett tag. Tusen döda gnomer vore faktiskt hemskt romantiskt.

Vilket leder mig till nästa steg. Att hjälpa din tilltänkta att bära tunga saker kanske har hjälpt dig vid tidigare tillällen, men ingenting säger kärlek som att heala din käraste genom de rosahåriga gnomernas eviga plågor, så att hon en gång för alla kan göra slut på deras irriterande existens. Tills de ressar förstås, vilket ger dig ett ypperligt tillfälle att stanna vid hennes sida, medans hon hackar sig igenom led efter led av återkommande fiender. Efter detta kommer segerns ljuva sötma för alltid vara förknippad med din närvaro, och därefter bör steget till varmare känslor inte vara långt!

Skulle du fortfarande inte ha lyckats med att fånga din åtråddas hjärta, finns alternativa vägar. Serenader i Dalaran, mysiga promenader under de flygande öarna i Nagrand, en romantisk tripp till Stranglethorn Vales vattenfall, eller varför inte en stillsam middag tillsammans hos din lokala innkeeper?

Om allt skulle falla platt kan du ju förstås sedan alltid muntra upp dig med att de flesta i wow tenderar att vara bosatta i andra länder, så även om dina försök från en början skulle ha lyckats, så skulle du sedan ha behövt flyga över halva Europa om du hade lyckats.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.