Peter är "hustrupassare" – har haft sex med över 200 kvinnor

- 30/10/2016, 20:19 -
Peter har varit hustrupassare i sex år.
1 av 4

Peter har varit hustrupassare i sex år.

Pixabay/Faksimil

Han vill vara anonym.
2 av 4

Han vill vara anonym.

Pixabay

Under de här åren har han haft sex med mellan 150 och 200 kvinnor.
3 av 4

Under de här åren har han haft sex med mellan 150 och 200 kvinnor.

TT

En gång hade han sex med tio olika kvinnor på samma vecka, men det blev lite mycket.
4 av 4

En gång hade han sex med tio olika kvinnor på samma vecka, men det blev lite mycket.

TT

Danske Peter är "hustrupassare" på sin fritid och har haft sex med flera hundra kvinnor. Men han tar inte betalt för sina tjänster.

Peter har varit "hustrupassare" i sex år och under den tiden har han haft sex med 200 kvinnor enligt sig själv, skriver Søndagsavisen via Metroxpress.

Det var en vårdag 2010 som en vän till Peter, som är swinger, frågade om han kunde ta hand om vännens fru medan han var borta på resa i Köpenhamn.

Peter svarade ja och han och vännens fru hade en trevlig dag i hop. När kompisen väl kom och hämtade sin fru sade han "tack för att du passade henne".

Då föddes idén att göra det här med "hustrupassningen" till en hobby. Han satte upp en egen hemsida där han erbjöd sig att "passa" kvinnor.

Bildkälla: TT

Intresset blev snabbt stort och när Peter var som flitigast hade han sex med över tio kvinnor på en vecka. Det tyckte han dock själv var lite mycket.

De kvinnor som vill ta del av Peters tjänster är oftast ogifta kvinnor eller unga kvinnor som vill experimentera och i bland även par som söker en tredje person, skriver han till tidningen.

Peter erbjuder allt från bondage, dominans, trekanter och vanligt romantiskt sex. Men många av kunderna vill inte bara ha sex. Vissa kvinnor söker sig till Peter för att bara mysa en stund eftersom de känner ett behov av närhet och ömhet.

Bildkälla: TT

För att kunna fortsätta vara anonym får kvinnorna inte se Peter på bild innan träffen. Men han själv kräver att få se en bild på dem. Detta för att han ska vara säker på att han ska tända på dem.

– Det ska inte vara en nakenbild eller en där man kan känna igen hennes ansikte. Jag tänder på mycket men jag måste veta hennes ålder, längd och vikt innan vi ses för att vara säker på att jag kan genomföra det, skriver han.

Peter tar inte betalt för sina tjänster eftersom han då skulle känna att det skulle vara ett tvång och en syssla. Något han inte känner för, skriver Søndagsavisen via Metroxpress.

Nyheter24 har tidigare skrivit om världens bästa manliga eskort som nu avslöjar allt om sitt jobb och hur porrstjärnarnas barn upptäckte vad deras föräldrar jobbade med.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.