En tyst minut ska hållas i Malmö under söndagens allsvenska match. Arkivbild.
En tyst minut ska hållas i Malmö under söndagens allsvenska match. Arkivbild. - Foto: Andreas Hillergren/TT

Tyst minut i helgens allsvenska matcher – för att hedra dödsoffren i Bryssel

De två svenska supportrar som sköts ihjäl i ett misstänkt terrordåd i närheten av Kung Baudouin-stadion i Bryssel inför EM-kvalmatchen mellan Belgien och Sverige kommer att hedras i helgen.


Inför söndagens allsvenska möte mellan Malmö FF och Varberg på Eleda stadion ska en tyst minut hållas i offrens ära.

"För att hedra dödsoffren vid dådet i Bryssel kommer vi att hålla en tyst minut inför söndagens match mot Varbergs BoIS. Våra tankar är med drabbade och anhöriga", skriver MFF på X, tidigare Twitter.

Kvalmatchen mellan Belgien och Sverige bröts i halvtid, vid ställningen 1–1.

TT
/
/
/
/
/
/
/
/
/
Senaste nytt

Experten om Tomasson: "Prestigen måste han släppa"

Svenska sprintsuccén – vann överlägset

Sveriges damer fortsätter att totaldominera i sprint. Jonna Sundling och Linn Svahn – som aldrig hade tävlat tillsammans i sprintstafett förut – var storfavoriter på förhand och infriade alla förväntningar.

Guide: Vasaloppets 100-årsjubileum

1 timme sedan
Nu är det dags för hundrade upplagan av Vasaloppet. Vilka är favoriter? Hur märks det för åkarna att det är ett jubileumslopp? Här kommer en guide som hjälper dig att följa årets lopp.

Svenska succén: Kramer och Larsson till VM-semi

2 timmar sedan
Medeldistanslöparen Andreas Kramer och sprintern Henrik Larsson slog båda till med årsbästa i försöken. Men medan Kramer kan dra sig tillbaka för dagen väntar en hektisk kväll för Larsson. Jag är sjukt taggad. Jag brukar bli bättre och bättre ju fler lopp jag springer på ett mästerskap, säger Larsson.

Elvira Öbergs revansch: Tvåa i Holmenkollen

2 timmar sedan
Efter en tung säsong och ett svagt individuellt VM tog Elvira Öberg revansch. Den svenska skidskyttestjärnan slutade tvåa i distansloppet i Holmenkollen.

Tävlingskrock för svenskhoppet – missar EM

2 timmar sedan
Den första stöten lovade riktigt gott. Axelina Johansson fick i väg kulan 18,68 meter – och gladde sig åt årets hittills längsta stöt. Men roligare än så fick hon inte. Jag tycker ändå att jag gör bra ifrån mig, säger hon efter åttondeplatsen i inne-VM.