Fredag 18 Jun
Stockholm

Lesnar möter Carwin


Brock Lesnar försvarar bältet i November.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det verkade länge som om de två främsta utmanarna i UFC:s tungvikt, Shane Carwin och Cain Velasquez, skulle mötas på UFC 104. Vinnaren i den fighten skulle sedan ges chans på Brock Lesnars tungviktsbälte.

Men nu pekar allt mot att UFC tänkt om.

Den obesegrade 34-åringen Shane Carwin skriver följande på sin hemsida.

Jag har fått en muntlig förfrågan att fightas mot Brock och jag har muntligt tackat ja. Min manager och UFC tar hand om detaljerna och jag är hedrad att organisationen ger mig den här möjligheten. Jag räknar med att fighten kommer att gå på UFC 106 i november.

På elva MMA-fighter har Shane Carwin noterat noll förluster och dessutom avslutat alla i den första ronden. Han har en bakgrund som brottare och är den ende i UFC som har större (!) händer än fysmonstret Brock Lesnar. I sin senaste match, på UFC 96, knockade han Gabriel Gonzaga efter en minut och nio sekunder.

Velasquez möter Rothwell.

Utmanare nummer två, Cain Velasquez, får snällt vänta på sin chans på titeln. Velasquez ska fortfarande fightas på UFC104, men istället för Carwin blir det IFL- och Affliction-veteranen Ben Rothwell som kommer att stå för motståndet.

UFC 106 går på Mandalay Bay Events Center i Las Vegas den 21 november. På samma gala kommer också Tito Ortiz att göra sin comeback i UFC.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nästa artikel
"Han hatar Lesnar"