Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Black Week börjar om

 
Dagar
 
Timmar
 
Minuter
 
Sekunder

Carano till Hollywood

Sport | 07/09/2009 14:56

Världens kändaste kvinnliga MMA-fighter landar roll i kommande storfilm.

Gina Carano kommer att spela huvudrollen i Steven Soderberghs (Traffic, Ocean’s Twelve och Syriana) kommande film, Knockout. Det skriver Variety.

Soderbergh ska ha upptäckt Carano genom hennes MMA-karriär och regissören är känd för att hitta sina skådespelare utanför de vanliga kanalerna.

I en av sina senaste filmer, The Girlfriend Experience, gav Soderbergh hårdporrskådisen Sasha Grey huvudrollen.

Carano, som är ett av Strikeforces mest kända ansikten, gick senast match i augusti och förlorade då mot brasilianskan Cris "Cyborg" Santos via teknisk knockout i den första ronden.

För icke fightfans är Gina Carano mest känd som gladiatorn “Crush” i NBC:s teveprogram American Gladiators.

Inspelningen av Knockout, som beskrivs som en James Bond-aktig actionfilm, kommer att påbörjas i slutet av januari. Vad Caranos kommande roll kommer att betyda för hennes fortsatta MMA-karriär är ännu för tidigt att spekulera i.

Dock är Strikeforces dam-division redan relativt tunn och en Carano i Hollywood kommer knappast att göra det lättare att få ihop bra matcher i organisationen.

Skrivet av: