Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Carano till Hollywood

Sport | 07/09/2009 14:56

Världens kändaste kvinnliga MMA-fighter landar roll i kommande storfilm.

Gina Carano kommer att spela huvudrollen i Steven Soderberghs (Traffic, Ocean’s Twelve och Syriana) kommande film, Knockout. Det skriver Variety.

Soderbergh ska ha upptäckt Carano genom hennes MMA-karriär och regissören är känd för att hitta sina skådespelare utanför de vanliga kanalerna.

I en av sina senaste filmer, The Girlfriend Experience, gav Soderbergh hårdporrskådisen Sasha Grey huvudrollen.

Carano, som är ett av Strikeforces mest kända ansikten, gick senast match i augusti och förlorade då mot brasilianskan Cris "Cyborg" Santos via teknisk knockout i den första ronden.

För icke fightfans är Gina Carano mest känd som gladiatorn “Crush” i NBC:s teveprogram American Gladiators.

Inspelningen av Knockout, som beskrivs som en James Bond-aktig actionfilm, kommer att påbörjas i slutet av januari. Vad Caranos kommande roll kommer att betyda för hennes fortsatta MMA-karriär är ännu för tidigt att spekulera i.

Dock är Strikeforces dam-division redan relativt tunn och en Carano i Hollywood kommer knappast att göra det lättare att få ihop bra matcher i organisationen.

Skrivet av: