Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

NFL-stjärnor spårlöst försvunna

Sport | 02/03/2009 17:37

Corey Smith och Marquis Cooper skulle åka ut och fiska. Kom aldrig tillbaka.

Detroit Lions Corey Smith och Oakland Raiders Marquis Cooper är spårlöst försvunna efter en båttur. De två NFL-stjärnorna åkte på lördagen ut längs Floridas gulfkust med två vänner för att fiska i Coopers sexmetersbåt. Men de kom aldrig tillbaka som planerat. Något SOS-larm skickades inte heller ut från männens båt.

Kustbevakningen i Florida använde till en början egna medel för att söka efter männen, men det ojämna vädret gjorde sökandet svårt. Så småningom begärde man hjälp från försvaret som bidrog med två helikoptrar, ett flygplan av modellen C-130 och en 26 meter lång båt, men inte heller detta gav något resultat.

– En båt på sex meter är ett relativt litet fartyg för att vara 50 miles (cirka åtta mil) från kusten i dåliga väderförhållanden, särskilt det som råder, säger kustbevakningskaptenen Timothy M. Close enligt ESPN.

Marquis Coopers agent Troy Asmus har kontaktat NFL och meddelat dem situationen.

Skrivet av: