Tisdag 26 Okt
Stockholm

NFL-stjärnornas båt hittad

De båda spelarna fortfarande försvunna. En av de fyra männen har blivit räddad.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De två NFL-stjärnorna Marquis Cooper, 26, och Corey Smith, 29, är fortfarande försvunna efter deras fisketur i lördags. Men en av deras två vänner, Nick Schuyler, har räddats. Han hittades i vattnet, fastklämd vid båtmotorn, av kustvaktsbåtar. Efter undsättning kunde han berätta att båten, som varit ankrad, kapsejsade i det tuffa vädret som rådde.

En intensiv jakt på de övriga tre fortsätter nu och rädslan för att de ska förfrysa efter nära tre dygn i det 17-gradiga vattnet är stor. Men experter tror att spelarnas goda fysik kan hjälpa dem att överleva.

– De aktuella männen har en mycket större fysik än de flesta människor. Så oddsen är definitivt i deras favör, säger matrosen Robert Simpson enligt ESPN.

nyhetsbilderna går att se den räddade Nick Schuyler vara hårt medtagen. Hans pappa Stuart Schuyler berättar att hans son var blåslagen och uttorkad och att hans tillstånd är allvarligt men stabilt. En av de andra papporna, Bruce Cooper, pappa till Marquis, får dock fortsätta att be till gud att hans son kommer hem i livet.

– Han är en fighter. Han är en liten linebacker och han ger sig bara inte. Han accepterar fighten, och jag vet att det är vad han gör nu i vattnet. Han ger inte upp, sade Bruce Cooper.

Låt oss hoppas att den här historien slutar lyckligt. Även om läget inte ser särskilt ljust ut just nu.

Nyhetsinslag med bilder på den kapsejsade båten och den räddade Schuyler

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela