Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

AIK:are årets innebandyspelare

Sport | 15/04/2009 15:39

Fredrik Djurling, AIK och Balrogs Emelie Lindström har valts till Årets spelare.

Årets spelare inom svensk innebandy har blivit utsedda. AIK:s center Fredrik Djurling samt Balrogs forwardsstjärna Emelie Lindström är de som ansetts vara bäst den gångna säsongen. För Lindström är det extra speciellt då hon får priset för andra året i rad.

– Jag tycker att det är väldigt prestigefyllt. Att vara den bäste spelaren över en hel säsong är meriterande och det är det inte så många som har fått priset. Att få det två gånger på rad är oerhört stort för min del, säger hon till innebandy.se.

Djurling har av många ansetts som en av Superligans mest underskattade spelare en längre tid, men nu får han beviset på sin storhet.

– Framförallt under hösten gick det väldigt bra för min del. Jag presterade bra innebandy. Under hela säsongen har det gått bättre än tidigare säsonger, och jag tror och hoppas att det är därför som jag får det här priset, säger han.

På lördag spelar de båda SM-final i Globen då Djurlings AIK möter Warberg och Lindströms Balrog tar sig an Falun. Båda två har revansch att utkräva efter finalförluster förra säsongen.

Skrivet av: