Den SD-påhejade rasistsajten Avpixlat har idag passerat avgrunden tio gånger om. På sajten uppmanar man nu sina läsare att fota luciatåg på skolor i landet där skolorna infört fotoförbud. Pöbelsajten menar att dessa förbud införts på grund ut av att flyktingar utan uppehållstillstånd kan finnas med i tågen.

Bullshit.

Det är uppenbart att Avpixlatgänget lever så långt ifrån verkligheten man bara kan komma. I Sverige lever över 4000 barn med skyddad identitet. Det är barn till mammor som har misshandlats, barn till poliser, barn till grävande journalister, barn till politiker och andra föräldrar som lever under hot. Merparten av dessa barn är dock barn till kvinnor som har misshandlats. Mot denna bakgrund så uppmanar  många skolor och förskolor föräldrar och andra anhöriga att inte fota på den berörda skolan.

Jag känner själv barn som lever under skyddad identitet. Som har sjukanmält sig samma dag som det har varit skolfotografering bara för att de inte kan vara med i skolkatalogen. Barn till mammor som har blivit misshandlade av sina män och som varit tvungna att fly bygden. Barn till journalister som granskat antidemokratiska och kriminella grupper. Barn som har gråtit för att de inte kunnat klä upp sig som sina skolkamrater och vara med på det årliga klassfotot.

Nu vill alltså Kent Ekeroths kompisar på Avpixlat att sajtens läsare ska fota dessa barn och skicka in dom så att hela internetpöbeln kan se.

Det är så vedervärdigt att jag saknar ord. Avpixlat har idag visat en gång för alla att de är ett gäng som endast är ute efter att ställa till helvete för människor som redan lever i misär.