Senaste

Hård kritik mot Oscarvinnarens tacktal

Teg slutar ge ut böcker

Förlaget Teg Publishing pausar sin utgivning. Lönsamheten är för dålig och mycket talar för att det inte blir några fler böcker alls, skriver Svensk Bokhandel.

Planerade attack i Sverige – detta är IS Khorasan

Två afghanska medborgare har gripits i Tyskland – misstänkta för att ha planerat en attack mot Sveriges riksdag. Enligt tyska myndigheter är de anhängare till terrorgruppen IS Khorasan.

Tungt på skolan: "Går nästan inte att ta in"

Den 17-åriga flicka som hittades misstänkt mördad i Skene var elev på gymnasieskolan i Marks kommun. Där har elever samlats under tisdagen för att minnas sin klasskompis. Det är så sorgligt så det går nästan inte att ta in, säger Rachel Törnell vid utbildningsförvaltningen.
Senaste nytt

Populära butiken tvingas stänga efter 172 år: "Bestörta"

Då kommer Farmen-Levin att vara med i Bonde söker fru

Levin Larsson vann Farmen 2024 och kommer nu att köpa sina föräldrars gård. Han har nu gett ett glädjande besked om framtiden när det kommer till att göra mer tv.

Här tvingas Maria Forsblom lämna "Nyhetsmorgon"-studion – mitt i direktsändning

Anders Pihlblad och Maria Forsblom skulle leda tisdagens "Nyhetsmorgon" i TV4. Men mitt under sändningen tvingades den senare lämna studion.

Polisen har hittat en kropp i sökandet efter Maja, 17

igår 22:23

Kaos i tågtrafiken: Totalstopp och stora förseningar – ingen prognos

igår 19:44
Det är just nu totalstopp i tågtrafiken och stora förseningar på grund av ett elfel.

Elbolagen varnar: Kunder kan få betala regeringens miljardnota om elnätet byggs ut

igår 19:16
Regeringen vill bygga ut elnät och produktion för miljarder – notan kommer att läggas på elkunderna, varnar elbolagen inför att en elproposition läggs fram på tisdagen.

Pensionärer förlorade halv miljard på jättens vågspel

Deklaration 2024: Är du en av dem Skatteverket jagar? Utan att veta om det

Nu är det dags att deklarera, och i år kollar Skatteverket extra på en grupp privatpersoner. Är du en av dem?

Max hamburgare bryter mot lagen – igen • Ville hjälpa sina kunder

För andra gången på kort tid bryter Max hamburgare mot väglagen. Nu ryter kommunens byggnadsinspektör ifrån, och säger att Max måste ordna rutiner.

Då kan du få 34 000 i böter i svenskarnas semesterparadis

igår 13:47

Hård kritik mot Zara Larsson efter vulkanvideon: "Fy fa*n vad osmakligt"

igår 13:27
​Till följd av vulkanutbrotten på Island så har tusentals människor evakuerats och en del har fått sina hem totalförstörda, dränkta i lava. Artisten Zara Larsson befann sig mitt i händelsens centrum, och på Instagram la hon ett klipp där hon dansade och poserade framför vulkanutbrotten.

Åldring begick självmord på Attendos äldreboende: "Jobbigt"

9 av 19 toppchefer lurade med jobbmejlet från "Elin på Ekonomi"

De högsta cheferna på Lunds Universitet har utsatts för ett bluffmejl. Någon har ringt upp och utgett sig för att vara "Elin på Ekonomi", och skickat ett mejl. Men det hela var en bluff. – Detta är inte unikt för Lunds universitet, säger internrevisionens chef Jean Odgaard.

Vanliga brandvarnaren återkallas: "Förödande"

Brandvarnaren X2 Smoke finns i tusentals svenska hem, men det går inte att garantera att den fungerar vid brand. Nu kräver Boverket att brandvarnaren återkallas och slutas säljas på grund av de livsfarliga bristerna.

Nya tjänstebilsdrömmen från Mercedes har över 600 hästar

​En av Mercedes mest ikoniska modeller är E-klass och erbjuds i en rad olika modellvarianter. Nu har utbudet vuxit ytterligare med nya Mercedes-AMG E 53.

Därför fick Per vara med på finalen av Farmen – trots att han hoppat av

Under söndagens final var det några deltagare som saknades. Tidigare har de som hoppat av frivilligt inte fått närvara på finalen. Men Per Eriksson – han var på plats.

Kristoffer Olsson inte längre i respirator

Den svenske landslagsspelaren Kristoffer Olsson är inte längre kvar i respirator. Det meddelar hans klubb FC Midtjylland i ett uttalande.

17-åriga Maja är försvunnen – misstänkt människorov

Värsta konkursvågen sedan 1994: "Stormens öga"

Vi är mitt i stormens öga. Februari var den värsta konkursmånaden av sitt slag sedan 1994. Samtidigt väntas arbetslösheten stiga. Dessutom befaras räntesänkningarna att dröja, vilket förvärrar läget för de redan ansträngda bolagen. – Men det finns en ljusglimt, säger experten Henrik Jacobsson.

Svetlana om livet med Olof K Gustafsson: "Han är min själsfrände"

Svetlana Gustafsson är gift med Olof K Gustafsson, och paret har en dotter ihop. I skrivande stund sitter Olof häktad, men Svetlana har inte slutat hoppas på att de en dag ska kunna flytta tillbaka till Sverige.

Kvinna död – skickades hem från vårdcentral av hyrläkare

2 dagar sedan 19:20

Skatteåterbäring redan i april? Här är vad som krävs

2 dagar sedan 17:00
Vet du redan nu att du kommer att få skatteåterbäring? Då vill du kanske ha den vid det första utbetalningstillfället i april. Men det förutsätter att vissa krav uppfylls.

Tog springnota på 82 000 – fyra personer gripna

Vårdagjämning 2024: När är det och vad betyder det?

När är det vårdagjämning 2024 och vad betyder det egentligen? Nyheter24 reder ut allt du behöver veta inför vårdagjämningen 2024.

Skarpa varningen: Här är spelen som lurar barn på pengar

Allt fler barn och unga luras på pengar i de mest populära onlinespelen, varnar Finansinspektionen, polisen och Internetstiftelsen.

Prinsessan Kate är "hittad" – det sågs hon göra i helgen

Kate Middleton, prinsessan av Wales, har varit "försvunnen" i flera veckor. Sociala medier har kokat av rykten och konspirationsteorier. Men nu har Kate "hittats". Ett ögonvittne berättar nu vad den brittiska kungligheten sågs göra i helgen.

Totalstopp i tågtrafiken i Stockholm efter brand

Det råder stopp i tåg- och pendeltågstrafiken i Stockholm efter att en brand utbrutit i en transformatorstation i Solna.

Morgonens nyheter 18 mars

Här är morgonens nyheter i korthet.