Hur många människor har drabbats av Löwengrip-effekten?

Ni efterfrågade en del 2 – här kommer den.

Här ligger både Martin Melin och jag i lä. Isabella Löwengrip är den okrönta mästarinnan av axelryckningar.

Ibland kan användandet av ”-effekten” vara positivt – exempelvis ”Greta Thunberg-effekten” men när jag använder det i min rubrik här så är det snarare tvärt om.
Negativt.
Isabella har ju tagit till sin blogg för att skriva ett ”modigt” inlägg, men jag skulle snarare vilja kalla det ”ett förekommande” eller ”rädda ansiktet-inlägg” eftersom det är gammal skåpmat att Isabella inte gör någonting utan en mycket noga genomtänkt strategi eller agenda, hence excelarket.

Isabella listar ju i sitt inlägg alla misslyckade projekt och helgarderar även för att när som helst ställa in hela sin USA-satsning på samma sätt som hon gjorde i exempelvis Dubai.
Och det är ju fine….om det nu var så att det bara var Isabella som drabbades men hon har ju en märklig förmåga att lyckas dra med sig människor på tåget, ett tåg som skenar vidare långt efter att Isabella själv plötsligt både hoppat av och gått vidare.
Dessa stackars människor alltså, som dragits med i och förtrollats av Isabellas entusiasm med löften om stor framgång. Jag tänker på personalen i Dubai som inte ens fick betalt för sitt utförda arbete, den kvinna som redan flyttat till New York för byråns räkning, för att bo i den lägenhet som Isabella nu sagt upp. (Edit – Jag missförstod hennes inlägg. Hon menade Urban Escape och inte lägenheten. Så den betalar hon tydligen fortfarande för.)
Nordic Tech House som Isabella övergav med ett monsterkontrakt på Urban Escape för hundratusentals kronor varje månad och kunder vars marknadsföring skulle ske via Isabellas kanaler och icke att förglömma – serien Being Bella, vars avhopp hon tillkännagav via sin blogg utan att informera varken produktionsbolag eller annonsörer först.

Jag skulle kunna fortsätta den här listan ganska så mycket längre,  men tänker att ni fattar poängen.
Hur många personer och företag har Isabella lovat guld och gröna skogar till, löften som inte mynnat ut i någonting annat än skogsbrända kalhyggen?
Isabella beter sig som ett bortskämt barn, men istället för att kasta bort leksaker i samma sekund som de inte är roliga längre så är det människor, deras liv och pengar hon är så här respektlöst nonchalant med.

Så vad är nästa grej för Isabella att lägga ner?
Sin stiftelse?
Det kanske är läge redan nu för Marisol att se sig om efter ett nytt jobb, för ”här idag, borta i morgon”…
Att arbeta för Isabella Löwengrip känns ungefär lika tryggt och stabilt som jungfrufärden av regalskeppet Vasa.

357 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  I stort vad jag tänkte när jag läste Bellas blogginlägg.
  Så eftersom visumet drar ut på tiden så är det inte kul längre? Kan man vara så självisk som chef?

  Svara

   Hon trodde väl att det skulle gå på några veckor. Verklighetsförankringen verkar vara lite sådär, minst sagt.

   Svara

    Hur vet du att lägenheten i New York sagts upp?

    Svara

     Skummade bara igenom Bellas inlägg, men kan det vara antaganden utifrån att hon skriver att hon ska vänta med världsmarknaden samt att planerna på att bli ”världens mäktigaste kvinna” känns långt borta?

     Svara

      Då borde det också skrivas ut i detta inlägget, att det är ett antagande. Men hon är för upptagen att gotta sig i det som sker Isabella.

      Svara

       Har de lagt ner sidorna med översättningarna av bloggen?

       Svara

      Kvarterets mäktigaste miljardärsfru kanske räcker numera 🤔

      Svara

     Du C beter dig också som ett barn, mer än Isabella, du beter dig som ett trotsigt barn, som en mobbande tonåring.. som en bitter fjantig person som ser andras framgång som din motgång. Du gör allt för att smutskasta IL och förstöra för henne. Och nu kommer du och är bekymrad övr hennes personal och stiftelse? – Det kanske du borde tänkt på innan du försökte förstöra, smutskasta och sänka – för det är ju det du vill – att hon ska misslyckas, du kämpar ju med att förstöra allt för henne. Du är f-n inte klok. Du kan sluta låtsas att du nu bryr dig om hennes personal när du själv är en del till misslyckanden och det som du har kämpat för. DU skrev att Being Bella var trams och ett misslyckande – DU skrev att IL är dåligt för NTH och att de skulle ha det bättre utan henne osv osv… DU försöker smutskasta och sänka allt hon gör och planerar. Skäms människa.

     Svara

      men gud, skäms själv. Läs en annan blogg då om denna inte faller dig i smaken. Hon kan ju inte skriva så exakt alla gillar allt. Jag uppskattar t ex alla inlägg om Isabella.

      Svara

       Isabella hänger nog här på bloggbevakning för så här skrev hon igår på bloggen ” Jag läser allt som skrivs om mig och jag är inte oberörd även om det kan verka så”.

       Svara

        Klart hon skriver så. Sympati.
        Hon har haft ca 1000 chanser att ändra sig men bara fortsatt provocera, även efter kritik

        Svara

        Vilken jävla falsk människa. Klart hon inte är oberörd när hennes företag går åt helvete. Det enda hon bryr sig om är pengar. Tycker så synd om de naiva människorna som går på hennes manipulativa skitsnack. Hade hon varit miljardär hade hon fan klivit över lik, men nu har hon liksom inget annat väl än att lägga sig platt då hon skämt ut sig i sin mani och kört sitt varumärke i botten. Hon har liksom två val 1. låtsas som ingenting och få ännu mer skit eller 2. Leka snäll så folk tycker synd om henne och därmed får klick igen som hon kan leva på.

        Svara

         Sa hon inte i sitt Sommarprat att om hennes satsningar misslyckas så är hon ung nog för att starta om, det är väl där hon är nu. Sedan har hon nog dragit med sig en hel del i fallet. Fortsättning följer.

         Svara

          Filmstjärna nästa 🙂

          Svara

      Anonym 12:40:
      Hur mår du idag? Funderat på att läsa någon annan blogg än denna?

      Svara

      Är det sant att du är Bellas morsa?

      Svara

       Eller syster

       Svara

       Hon lär ju vara doktorand i historia, så med tanke på nivån på språket i kommentaren, hoppas jag att det inte är hon.

       Svara

        Nää hon är inte doktorand i historia.

        Svara

      Om någon borde skämmas så är det DU. Du verkar inte riktigt klok.

      Svara

      Börjar också tro att du är släkt/nära med Isabella. Så som du reagerar gör man bara om det berör en själv eller en närstående. Du verka ta jätteilla upp. Men har du inte förstått att camcam inte kommer ändra på sig pga dina kommentarer? Det du skriver hjälper förändrar ingenting och för ditt egna psykes skull så bör du kanske sluta besöka denna bloggen. Du verkar inte må bra av det.

      Svara

      Vänta nu.
      Camilla kritiserar Isabella, så då är det okej för dig att kasta iväg sådan skit mot Camilla?
      Vem låter värst av er två? Vem verkar mest som en instabil galning?
      Ska du klaga på Camillas beteende bör du för satan se till att rannsaka ditt eget beteende!

      Svara

      Din idol uppvisar ett opportunistiskt beteende vilket innebär att många av hennes handlingar görs för egen vinning. Det som kännetecknar opportunisten är att det finns ingen långsiktighet, ingen hänsyn tas till risk varken egen eller annans och tillfället avgör handling.
      Andra offras hänsynslöst och det enda som är viktigt är det egna egot och snabba belöningar.

      Svara

       Det är ingen idol. Men det camcam gör är inte olagligt och hon kommer uppenbarligen fortsätta driva sin blogg på detta sätt. Därför tycker jag det är synd att någon dagligen ska sitta och läsa bloggen enbart för satt hitta meningar om Bella att bli kränkt/upprörd över. Jag kan också tycka att camcam går över gränsen ibland men skulle jag ta illa upp varje dag över saker hon skriver så skulle jag sluta läsa denna bloggen, för mitt måendes skull.

       Svara

        Personen behöver såklart inte sluta läsa, men kommentarerna ger ju uppenbarligen inte den effekt som hen hoppas på, tvärtom. Och som sagt jag är ingen stort camcam-fan eller håller med om allt hon skriver bara för jag reagerar på att någon skriver ovanligt upprörda kommentarer varje gång Bella nämn.

        Svara

        Jag tror att CamCam varit relativt ”snäll” i sin rapportering om BB. Tror att massor av folk vet betydligt mer om BBs oseriösa affärer, och att många nog inte är så glada.

        Svara

      Nämen Bella lilla, blir du så upprörd över sanningen? Då kanske du ska och göra precis det som C säger och tycker, tänka på ANDRA människor än bara dig själv!

      Svara

       Tönt!

       Svara

      Håller med!!

      Svara

      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Svara

      Underbart hur många som rycker ut till Camillas försvar så fort anonym dyker upp med sina påhopp..

      Jag tror däremot att ni håller bensin på elden bara.

      Svara

      Camilla har många misslyckande bakom sig, C och Bella är likadana i mycket

      Svara

      Camcam ett mycket bra inlägg. Du har lagt korten på bordet. Det liv som Isabella levt de senaste åren är självklart ohållbart i längden.

      Svara

      Ingen har nog ” förstört för Världens mäktigaste kvinna ! Det har hon lyckats så bra själv att göra ! De flesta människor vet att när utgifter överstiger inkomster så bromsar man i tid ? Men en Economista kör tydligen på i 250 knyck rakt in i väggen 👍

      Svara

      Camilla BEVAKAR….Och det gör hon förbannat BRA! C har varesig smutskastat eller mobbat någon.

      Svara

     Jag syftade på att visumet drar ut på tiden, det säger ju hon själv,

     Svara

     Jag missförstod hennes inlägg. Hon menade Urban Escape och inte lägenheten. Så den betalar hon tydligen fortfarande för-

     Svara

   Jag tror att hon inte fått något visum. Hon trodde det skulle gå lätt… gjorde missar och blev nekad.

   Svara

    Missar i form av att hålla på med sin”agency” (dvs jobba) där på vanligt ESTA.

    Svara

     Jag frågade här på bloggen i våras vad Isabella Löwengrip har för visum i USA. Av personlig erfarenhet vet jag att det inte är det lättaste att få tag på. Då fick jag bara massa hat här, jag var missunnsam och letade fel. Var är alla ni nu?

     Svara

    Jag vet ju inte men jag tror att det är brist på kundunderlag samt att kyle och andra hoppade av just för att hon är så instabil.
    De flesta människor väljer ju en bransch.
    Skor. Snoddar kläder och handväskor har ju ingenting med flygplansindustrin och eller välgörenhetsorganisationer att göra. Det är ändå bra att hon skriver att hon misslyckats med en hel del. Det gör vi alla
    Det är positivt om Isabella förändrar sig. Men jag tycker också att det är bristande att hon inte tar upp de anställda som farit illa och som hon bara har dumpat. Hoppar och så över våren/sommarens jetsetliv, cirkusen på Gotland där hon firade en stiftelse som ännu inte finns! De kan ju vara så kriyidltr att hon måste välja vilket land hon ska vara verksam i. Kan inte de Amerikanska visumreglerna och tycker heller inte synd om henne! För hon har ju drivit detta till sin spets genom att konstant vägrat lyssna på andra. Tycker det är fel att många kastar skit på Mariosol

    Svara

   Camcam, ska du inte tacka för tips?

   Inte ett ord du skriver har du kommit på själv utan allt står bland kommentarerna i förra inlägget. 🤷🏻‍♀️

   Svara

    Inte jättesvåra saker att komma på själv

    Svara

     Eller hur! Så konstig att hon ändå inte gör det. Kommer på något själv. 🤷‍♀️

     Svara

   Den engelska bloggen ligger nere och gjorde så även igår. Hon har nog lämnat det skeppet helt….

   Svara

    Ja, och den tyska bloggen verkar vara borttagen. Den länkar till den svenska.

    Svara

   Tror mer Griploov på insta och Expressens artikel som spikarna i kistan.
   Fusk m läsarsiffror rycker många på axlarna åt men missnöjda kunder och vad det verkar, rätt insatta, allvarliga skvallret Griploov nämner är svårare att värja sig för.

   Svara

   Synd om mig. Älska mej som jag är……………..?

   Svara

  Lite lustiga i det här ju att eftersom hon flertalet ggr gått ut öppet med sin strategi (för att kunna sälja både kräm & snyft) varför ska nu någon tro på detta utspel?

  Ajaj som man bäddar ligger man sen..

  Svara

   Stod i inlägget my bad, men alltså inte smart som hon gjorde i schulman show! Allt skramlar nu ihåligt

   Svara

    Så det är dåligt att vara ärlig, ja ärlighet är inte rätt nuförtiden, inte bra att vara ärlig man ska vara en hycklare och låtsas som andra istället…

    Svara

     Ärlig om att hon är en komplett lögnerska lol

     Svara

   undrar vad hon ska lansera nu tänker jag,,.

   Svara

    Det är helt säkert något värre på gång som hon försöker mildra effekten av.

    Svara

     Skattemyndigheten?
     Konkurs?
     Stämd av Pingis?
     Slut med miljardären?
     All personal inkls hemmateamet har slutat?
     Bankrutt?
     Odd får hela vårdnaden?
     Simon skriver en bok om tiden med Bella?

     Svara

      Allt … Dessutom är mjölken slut, och hon vet inte hur man handlar.

      Svara

       😂

       Svara

      Fantasifullt ;))

      Svara

      Pingis köper ut henne ur Löwengrip? Detta enligt Griploov…

      Svara

   Vadå tro på detta utspel? Hon beskriver vilka saker som inte gått bra – folk tjatar ju om hennes alla projekt och misslyckanden- och att det kan vara svårt som entreprenör och svårt när man motarbetas och smutskastas. Hon verkar tycka det är lite skämmigt att hon sagt att hon skulle lämna sverige och vara halva tiden i NY men nu har det inte blivit så och hon verkar tvivla på att Usa var rätt att satsa på. Alla har väl typ skrivit här att det var knäppt så det är nog klokt att inte gå vidare med det. Kanske får hon inte visum heller, kanske lyckades någon med sitt försök att förstöra det också.. men kanske lika bra det, kanske menat… Folk skriver om hennes misslyckanden och nu skrev hon om det själv, och sitt mående.

   Svara

    Haha, tror du på den själv?

    Svara

    Hon har en historik av att starta/prata om att starta massor av projekt. Hon skriver om dem som om de redan hänt/är på väg att hända, men så fort det tar emot på minsta vis eller att hon förlorar intresset så överger hon saken utan ett ord.

    Som CC skriver så sätter hon personer i en pekuniär klämma gång på gång, utan att be om ursäkt eller att försöka hjälpa dem ur den besvärliga sitsen (kanske framförallt NTH och Dubai-personerna). Hon inbillar sig att det är enkelt att starta bolag utomlands eller att ett litet lanseringsbesök ska få försäljningen av hennes klet och kladd att stiga som en raket mot himlen, men verkligheten är ju inte riktigt sån, eller hur? Australien, Amazon m fl försäljningskanaler är tydliga exempel på denna naivitet från hennes sida.

    Ett problem är att hon omger sig med personer som vet lika lite som hon, som bara hejar på. Man kan tycka att hon borde ha jurister inkopplade som kan varna för risker med alla dessa satsningar, men trots hennes ord om såna lyser de med sin frånvaro, då bevisen för misslyckandena staplas på varandra.

    Att vara entreprenör är att vara driven, att komma på nya idéer eller egna vinklar på såna som kan omsättas till företag eller lanseringar och det är IL bra på. Men, som likt så många andra med den typen av personlighet som uppvisas (jag vill inte ställa några hobbydiagnoser, men tecknen är tydliga), så tappar hon intresset och vill gå vidare med nya saker. Hennes bästa satsning har väl ändå varit Löwengrip Beauty, så det är synd att hon tappat lusten att jobba med det märket, för det skulle kunna vara en stabil inkomst över lång tid om det sköts rätt.

    Sen har vi de senaste projekten, hennes agency, där hon ska hjälpa stora amerikanska bolag att nå ut via sociala medier (som om de inte har kunskap eller personal till sånt sedan länge) och den här stiftelsen vars syfte är högst oklart och i mina ögon mest handlar om att ställa henne i rampljuset så att hon kan åka runt och berätta om vilken fantastisk person hon är. Det kommer inte heller hålla i längden, för det går bara att berätta den historien ett visst antal gånger, sen är det old news och ingen bryr sig.

    Svara

     Längsta kommentaren ever? 👆🏼

     Svara

      Men en bra sådan!

      Svara

     👍

     Svara

   Hon skrev inlägget för att hon ångrat sig och kommer vilja prata med svensk media igen 🙂 hon har förstått att hon inte kommer kunna sälja några krämer utanför Sverige…

   Svara

    Krämerna säljer dåligt även i Sverige.

    Svara

  Hon verkar inte bry sig över alla de människor/anställda hon försätter i jobbiga situationer. Slit o släng verkar det mest vara.

  Svara

   Hennes story känns likt serien fartblinda som ändå spelas in i hennes hus. Det är hon som är den fartblinda. Är det inte bedrägeri att ta betalt för annonser beräknat på läsare som inte finns?

   Svara

  Inte helt oväntat detta!

  Men efter att ha dumpat så många/satt så många personer i skiten, är det inte konstigt att inte en enda av dessa personer har uttalat sig mer om det? Varför är det ingen som berättar hur det gått till? Eller har jag bara missat detta?

  Svara

   Det har jag också alltid undrat?
   Varför berättar de inte???

   Svara

   De flesta människor tvättar inte sin byk offentligt. Det kallas lojalitet. Dessutom är det ovanligt att anställda pratar skit om tidigare arbetsgivare. Det är ren självbevarelsedrift.

   Svara

    Nej, det är det inte utan oftast beror det på att den anställde skrivit på ett sekretessavtal.

    Svara

     En fd anställd som går ut och snackar om sin förra chef och hur dålig denna var lär nog inte bli så attraktiv i kommande chefers ögon.

     Svara

     Är det vanligt att man skriver på sekretessavtal som säger att du inte får prata om din chef och arbetsmiljö när du inte längre är anställd?

     Svara

     Sekretessavtalet reglerar att du inte får prata om känslig information som berör din arbetsgivare. Därunder ligger inte skitsnack. Jag skulle aldrig anställa en person som öppet pratar skit om sin förra arbetsgivare eller chef hur befogad den än är. Vissa människor är helt enkelt skitsnackare.

     Svara

      Det kan det väl absolut reglera, jag jobbar som arbetsrättsjurist och brukar ofta ta med en reglering att man inte får prata illa om sin fd arbetsgivare. Även utan en sådan reglering är det svårt att prata illa offentligt om sin fd arbetsgivare utan att avslöja något som faller under sekretessklausulen.

      Svara

     Det går att vara anonym när man talar med media.

     Svara

    Exakt. Folk i allmänhet vill inte bli kända genom medier som glappkäftar.

    Svara

   Hon med economistabloggen skrev væl om det och dubaitjejerna berættade, sen har det varit tyst. Antar att det Bella lagt tid på har varit vattentæta NDAs

   Svara

   Jag konmer hon har ett starkt NDA som hon tvingar alla hon jobbar med att skriva på. Där de kan bli bötesfällda med miljoner eller dylikt.

   Svara

  Men skrev hon att lgh i NY är uppsagd? Så uppfattade inte jag det…

  Svara

   Har inte heller sett att den skulle vara uppsagd

   Svara

   Undrar samma sak

   Svara

    + 1

    Svara

     Är ”Gilla-knappen” trasig nu igen?

     Svara

      Nej, den verkar fungera. Testade precis!

      Svara

       👍

       Svara

   Står i en av kommentarerna i Bellas inlägg.

   Svara

    Står vad?

    Svara

     Det var en kommentar jag läste på Isabellas inlägg tidigt i morse att Isabella sagt det själv (på en fest för ett tag sedan) till den personen som kommenterade, att lägenheten var uppsagd. Men nu hittar jag inget alls längre om det som skrevs om NY-lägenheten, så det har väl tagits bort. Jättetråkigt att allt verkar rämna. Hoppas hon hittar en bättre nivå på sitt entreprenörsskap framöver.

     Svara

    Som Bella själv har skrivit, eller?

    Svara

   Nej, detta är ju bara spekulationer. Vilket jag trodde att denna blogg inte ägnade sig åt nå mer utan ”enbart återgav vad influencerna själva skriver”.

   Svara

  Fattar ändå inte hur hon lyckas få personer med sig. Gör de ingen research innan om hur det gått med tidigare satsningar eller personal? Skulle vilja veta hur en sån där rekrytering går till med tanke på att folk ändå säger upp sig från helt vanliga jobb och som nämnt innan, aldrig nånsin talar ut nånstans om vad som hände när projektet lagts ner och anställningen inte längre är aktuell eller hur tiden med Bella som boss (hon har ju själv flera ggr sagt hur dålig hon är som chef) egentligen var.

  Svara

   Alltså säger upp sig från vanliga stabila jobb för att hoppa på Bella-tåget. Vad erbjuder hon som gör att folk tackar ja?

   Svara

    Kändis?

    Svara

    Fast det är väl inte så många som hoppat av? Nån VD och sen Marisol, resten har ju varit outbildade människor som verkar ha blivit bländade av hennes ”stjärnglans”

    Svara

     På vilket sätt är hennes personal outbildad? Många av dem har fina erfarenheter från andra varumärken så som CRM specialist på GANT osv osv.

     Svara

      Hemmateamet, hur ser det ut där? Bidragsjobb som kommunen pröjsat för, men inte längre? (Det finns knappt något hemmateam kvar.)

      Svara

       Kan ingen här Wallraffa och ta anställning i hemmateamet och sedan rapportera här! 🤩

       Svara

     Har marisol slutat? Det gick snabbt… Var läste du det?

     Svara

      Du vet, provanställningar får inte överskrida sex månader …

      Svara

       Ja, men hur vet ni att hon ska sluta och att provanställningen inte övergick i en fast tjänst?

       Svara

      Kommentaren syftade väl på att Marisol har slutat från en stabil arbetsplats (hennes tidigare anställning) för att börja hos Bella.

      Svara

       Jag tror Marisol hade slutat på Axfood och inte hade jobb när hon började hos Bella.

       Svara

      Är det så här knasiga rykten börjar spridas? Pga folks oförmåga till läsförståelse?

      Svara

       Så är de väl alltid med rykten? folk kan inte kolla upp fakta själva utan pratar vitt o brett om saker och ring, va de än gäller, och sen får de resa på hur de eg ligger till och skäms innerst inne. Folk gillar att sprida rykten. Är min erfarenhet iaf. Gotta sig i andras nederlag/olycka är väl alltid ett ”nöje” för folk. Tydligen.

       Svara

        *ting & *reda (mobileskärmen är spräckt och funkar dåligt med touchen).

        Svara

   Naiva, unga personer som tror på skitsnack. Personer som förblindas av fasaden,pengarna och lyxen. Jag har jobbat åt flera entreprenörer genom åren. N-ordet (som vi inte får nämna) skiner så starkt. Manipulerar och drömmer så de tror sig själva. De har för mycket pengar som de kan satsa utan att det får konsekvenser.

   Svara

    Fattar inte. Vadå n-ordet?

    Svara

     Jag kanske moddas nu men narcissist kallas n-ordet här då vi inte får diagnosticera andra som narcissister.

     Svara

     Narcissism

     Svara

  Det verkar lite som om en av hennes största svagheter är brist på tålamod. Allt ska ske på en gång och eftersom hon går händelserna i förväg så ger hon inte sina idéer tid att mogna. Många misstag hade nog kunnat undvikas om hon bara inte vore så snabb. Dock tror jag inte att hon besitter denna analysförmåga, tyvärr. För ett sådant inlägg hade varit mycket mer intressant än ”här är en lista på vad jag har misslyckats med på sista tiden men ojdå så kan det gå”.

  Svara

   Hon drömde om ett större hus med pool, hus på riverian, en stiftelse och att bo halva tiden i USA, men problemet var att hon ville ha allt nu. Lyxfällan – miljonärsspecial.

   Svara

    Ja men även hennes affärsidéer verkar gå alldeles för snabbt ibland.

    Svara

     Bella har inga egna affärsidéer. Alla hennes företag bygger på sådant som redan finns eller vad andra kommit på.
     Vilken av Bellas företagsidéer har varit unik och något hon själv tänkt ut?
     Tror inte att det finns någon enaste enda.

     Svara

      Hennes affärsidé påminner om Minionerna. Det gör hela Instagram, i och för sig.
      Men med stigande ålder på minionerna, som följer, minskar annonsintäkter.
      Men, nu finns ett utmärkt tillfälle att kapitaliser på de två små hon tillverkat.
      Bara en tanke, följa deras shopping i livet.

      Svara

      Det där inomhusballerinorna med mjuk sula var iaf en hyggligt ny idé!

      Svara

       Pretty ballerinas var före.

       Svara

       Det var inte hennes idé. Den såldes in av några personer som sett hennes blogginlägg om att hon sökte nya affärer att satsa på. Hon investerade och nu arbetar dessa personer som vd etc på toffel-företaget.

       Svara

      Helt sant. Hon investerar i andras idéer.

      Svara

   Hon har dessutom varit medveten om det hela tiden, att hon tröttnar för fort och går vidare. Otroligt att hon inte har jobbat på det.

   Svara

   7år gamla ”nyheter”. Vi vet redan om det.

   Svara

    Inte jag.

    Svara

     Du visste inte om att Bella startade tidningen med pengar hon ”lånat” av sina följare? Har du varit under en sten.

     Svara

      Ja, hur kunde du veta det?

      Svara

      Jag visste inte heller det. Alla följer ej bloggare maniskt. Vi har egna liv. Just saying.

      Svara

  Jag undrar vad hon menade med att hennes investeringar kom för långt ifrån henne. Vad betyder det?

  Svara

   Att hon hade för lite bestämmande i företagen.

   Svara

   Att ”investeringen” gick ut på att företaget skulle exponeras i Bellas sociala medier men ersättningen var en minoritetsandel som inte gav något inflytande. T ex Cellaviva, Fitness Collection, Flattered, NaturalCycles, Brandbassador…
   När allt hamnade i Nordic Tech House och inte längre i Löwengrip Invest blev det ytterligare avstånd till företagen som man gått in i plus ytterligare delägare.

   Svara

    Kul ändå att hon tror att det hade gått bättre om hon varit mer involverad… hon har ju ett så bra trackrecord.

    Svara

  Omoget och barnsligt. För rikspajasen är det bara jag jag JAAAG.
  Tyvärr ingår nog detta snyftinlägg i en taktik, det kommer snart att hända ännu mer.

  Svara

   Misstänker detta inlägg av Bella ingår i taktiken att få tillbaks läsarnas förtroende så hon kan få sälja mer produkter och inte tappa sin publik.. 🙂
   Tror inte det är ett genuint öppna hjärtat inlägg.
   Dock låter det sunt att satsa på Europa till att börja med bättre o lyckas här först.

   För er som säger hon inte sagt upp USA lägenheten ” Det hindrade mig dock inte från att skaffa både kontor och flott lägenhet på Upper East Side. I Stockholm flyttade vi till vårt efterlängtade kontor på Urban Escape där alla bolagen skulle samlas under ett tak. Tyvärr levde det inte upp till förväntningarna och vi lämnade snabbt.”

   Tycker det låter som i stilen att hon kanske sagt upp lägenheten?

   Ni som pratar om visum ingen aning hur Bella gjort, men om hon sökt jobb osv på eats är det inget bra jag har ingen superkoll men dem är väldigt stränga om sånt här.. bryter man någon regel kan man till o med få svårt o flytta till USA. Hon borde fixat jobb visa eller visa för att flytta dit innan något annat (vet inte om hon gjorde det för jobbet) men iaf.. verkar inte ha vart gjort på ett snyggt sätt med tanke på allt krångel det låter som?

   Svara

    Esta inte eats

    Svara

  Tydligen ville Bella förekomma en mycket otrevlig granskande artikel och på så sätt försöka undkomma publicering.Där av att hon nu går ut och talar sanning……

  Svara

  ”– Du måste vara kontroversiell ibland – och jag är drottningen av att vara det. Vi planerar allt och frågar oss; ”vilken reaktion vill vi ha denna vecka?”. Vi vet exakt hur vi ska använda journalisterna. Vi ger dem saker att skriva om och sedan måste de följa upp. Det är gratis PR, säger hon enligt Svenska Dagbladet.”

  Svara

   Det är därför de flesta här inne inte litar på hennes inlägg från igår. Och varför jag är så förvånad över de som fortfarande hyllar henne på bloggen och Instagram. Är de helt avskärmade från media?

   Svara

    Inte bara hyllningar på bloggen:
    ”Varför har du då gett sken av en helt annan situation än den som du beskriver nu? Det är det som är ditt problem inte att det går dåligt i dina företag. Önskar dig allt gott vidare.”

    Svara

  Det roliga är ju att Bellas största försvarare ännu inte kommit med ett rasande inlägg om hur vinklat och äckligt Camillas inlägg är. Var är du?!

  Svara

   Hen sitter nog och googlar synonymer till ordet “häckla” skulle jag tro. 🥳

   Svara

    Synonymförslag till smutskasta:
    spy galla över, kasta sk*it på, bespotta, nedsvärta, smäda, skymfa, skända, svartmåla, besudla, förtala
    osv

    Svara

     tycker hon kan köra på besudla.

     Svara

      Vad tror du om vanhelga?

      Svara

       Ett ord som du känner väl till, eller hur. 🧐

       Svara

    Man kan också undra varför dessa Hysteriska Blondinbella-försvarare inte börjar blogga själva i stället för att bara försöka skita ned andra och klaga. Så jäkla billigt. Bra CamCam!

    Svara

     Ja, för att vara en hater istället är ju en fin egenskap att ha.

     Svara

    Så gulligt. 😻
    Camilla omringad av sina minioner och njuter av mobbning av en person om uppenbarligen inte har alla hästar hemma. 🤢

    Äntligen är hon en del av en grupp.🥳

    Svara

    Hej. Kan du inte skriva hur det går för bolaget där Bella säljer hårdband för 1000 kr styck. Säljer hon något ens? Och du gör ett bra jobb med bloggen. Läser faktiskg bara din blogg. Den enda som är rolig att läsa idag.

    Svara

     Undrar också. Har faktiskt köpt lite, jag gillar produkterna. Men inte priset. Tyvärr, hade velat ha en klämma till. 😍 Svårt att se att det kommer gå runt med de priserna.

     Svara

     Detta är bortom C.Cs förmåga. Vill du veta det får du fråga bland dom som kommenterar tex Anton eller S.Y.

     Svara

      Trodde hon lämnat HH? Har jag fattat fel då?

      Svara

    Jag röstar på chikanera, ett hederligt gammalt svenskt språkbruk från förra seklets början.

    Svara

     Så du hänger också på. 😔

     Svara

     Ett fint ord! Det ska jag komma ihåg till nästa Wordfeud-säsong (ligaspelet, börjar i morgon, har jag för mig).

     Svara

   Fortfarande i skolan, matteprov idag.

   Svara

  Hon skrev tidigare i år att de behövde ett såå stort kontor, flyttade till ett, flyttade därifrån tilö ett mindre. De bilder från kontoret nu är alla anställd i ett litet rum, inte ens möten i konferensrum. Hur många jobbar åt Löwengrip och lövengrip invest nu egentlige?

  Svara

   När hon räknade huvuden tidigare så inkluderade hon alla anställda även på NTH, HH, Löwengrip, Löwengrip Invest, Flattered, husteamet samt killen på hörnet som sålde henne kaffe en gång….

   Svara

    😂🤣 bara bäst 👍.

    Svara

   Enligt Löwngrip Beautys hemsida så är de 20 st.

   Svara

    Men det finns bara presentation med foton av 13 st.

    Svara

  That’s better, BB!

  Svara

  OT Vad hände med den stora satsningen som Anitha gjorde på sitt instasitcom? Flera engagerades men inget hänt. Kanske inte fick några företag som nappade på dåliga skådisar (typ inga skådisar alls). Stort skämt.

  Svara

   Jag tycker det va ett rätt roligt försök om jag ska va ärlig

   Svara

   Hon fick väl inte ha det namnet på kontot för Instagram? Minns ej vad det nya namnet är dock.

   Svara

  Vad hände med Guldkulan? 🤔

  Svara

   Tror hon sålde sina aktier där

   Svara

   Pingis gick ut med att hon ville sälja sina aktier i Guldkula-bolaget.
   Det var ett kändisbolag med Anders Wall, Peter Forsberg, Roger Holtback m fl som ägare (plus Bella och Pingis).
   Man kan misstänka att aktieägarna köpte aktier i första hand för att få gratis champagne hemlevererat free of charge.
   Bella fick säkert sina aktier i utbyte mot reklam som vanligt. Hon brukar inte betala med pengar.
   De sex årsredovisningar som finns visar bara förluster. 2018 års årsredovisning för Guldkula verkar inte finnas tillgänglig än.
   Kanske bolaget inte ens finns kvar?

   Svara

    Deras champagne säljs på bolaget i Eskilstuna i alla fall. Fattar inte hur den kan finnas på hyllan, men inte Pannier… Eller Bottega Gold, eller varför bottegas silver och svarta inte finns alls i Sverige… Men Guldkula går bra.

    Svara

  Men har hon sagt upp lägenheten i NYC? Vart kan man läsa det?

  Svara

  Isabella har lurat:
  Skulle nog lägga till alla hennes FÖLJARE som trodde på allt succé hon visade och inspirerades själva till att till exempel SÄJA UPP sig från jobbet utan plan (en kvinna skrev, Isabella tog upp det själv), KÖPA produkter som inte har någon kvalitet, KÄNNA sig missnöjda med sig själv, sin hus , att de inte har någon egen kok osv; kanske till och med hon fick folk att tro att SKILSMÄSSAN är nödvändigt för att nå succé.
  Eller så är allt en stor LÖGN det är så många många som är lurade…utan någon ursäkt als.

  Svara

  Ditt kall kanske inte är kantareller trots allt. Tyckte detta var väldigt bra skrivet!

  Svara

   Du skulle se min påse med svamp från dagens skogsrunda. 😉

   Svara

    Camcam enda anledning att Isabella skrev detta inlägg är för att hon visste att hon inte kunde mörka längre. Jag gissar att vi snart kommer höra om arga anställda som talar ut och detta inlägg så garderar hon sig ifall det kommer att hända.
    Sedan tror jag hon förstår själv hon kan inte låtsas att allt är toppen längre när alla hennes anställda förstår allvaret och hon kan inte längre bluffa för dem. De har nog anat onåd sedan Simon hoppade av..

    Svara

  Som vanligt är detta en del av pr-arbetet! Det som Isabelle verkligen har lyckats med genom åren är sin egen pr-strategi och att rekrytera en vass person som sköter all hennes pr.

  Svara

   Han slutade. Han hette Simon.

   Svara

   Lyckats med PR? Hur har man lyckats om man kört sitt varumärke i botten?

   Svara

  ”I en svag period ville jag hoppa på kryptovalutor för att jag på allvar trodde att riksbanken skulle försvinna inom 20 år.” IL

  Den här meningen visar hur oerfaren den är kvinnan är. Jag kan inte tror det är sant.

  Svara

   Minns när hon skrev det, tyckte att det var trams men det var ju enligt henne Hajen som försökte få henne att investera i kryptovalutor.

   Svara

    Ja, alltså hon skrev ju det igår, så tror de flesta minns.

    Svara

     Människan menar förmodligen att hen minns när Bella skrev att Riksbanken inte skulle finnas om 20 år, inte inlägget i går….

     Svara

      Mm fast nu skrev hon ju just det igår. 🤦🏼

      Svara

      Stod ju i inlägget

      Svara

   Fast det är många som gjort bra med pengar på Bitcoin när det drog iväg i november -17. Tycker det finns annat hon sagt som är betydligt värre.

   Svara

  Varför inte bara nonchalera den tråkiga tant Bella?

  Svara

  Löwengrip = Tröttsam och överdriven stilart.
  Skulle vara en rimlig text för framtida lexikon och det är inte mitt fel.

  Svara

  Den enda som är stolt över Bellas modiga inlägg är Sheila.

  Svara

   Nej, verkar vara en del faktiskt. Bella repostar på stories. Varför hon nu gör det… Ser mest dumt ut.

   Svara

    Precis sådär håller Trump också på 🤣

    Svara

     När han inte håller på och sjunger senorita

     Svara

     Och Anna Book.

     Svara

     Och Rebecca Stella Dion.
     Hon repostar samma bild på sig själv från massa folks storys när de säger grattis på födelsedagen till henne. Varför skryta om hur många som säger grattis till en på stories till sina följare? Varför skulle de vilja se fula repost stories från folk som skrivits happy bday eller grattis till bröllopet…. helt sjukt vad hon håller på sig varje dag!

     Svara

  I hennes inlägg är det också hon själv som insett att Löwengrip ska satsa i Skandinavien, hon själv som kommit på att Löwe inte är en bra idé, hon själv som inser att alla idéer varit dåliga. Tillåt mig tvivla, jag tror snarare att folk faktiskt sagt åt henne detta. Men det ger inte lika många snyftpoäng.

  Sen tror jag att en stor det av detta kommer ifrån att Bella ännu en gång anpassar sitt liv efter en man.

  Svara

   Ja, hon efterfrågar ju åsikter av bloggläsare, och presenterar sedan idéerna som egna.

   Tror tyvärr du har rätt.

   Svara

   Tror nog Pingis har bönat och bett om att fokusera på Sverige ….inte konstigt att hon vill ut typ nu. Tycker uppriktigt synd om Pingis det är ju hon som haft hjärnan och fötterna på jorden.

   Svara

    Tror jag med. Pingis kommer nog vilja vara nära familjen nu och inte hänga 5 veckor i australien

    Svara

    App, app, app! Pingis är en lika god kålsupare som Bella bara lite mindre uppmärksamhetskåt!

    Svara

     Äh Pingis har ju inte skrikit om allt dom uppnått och alla saker/bilar/hemma-team/resor/hus/lägenheter /kläder/aktier/lyxkontor/pojkvänner/mua/kock osv… varje minut dag ut och dag in. Det tycker jag är en enorm skillnad. Där av att ingen tål Bella. Finns massor av duktiga framgångsrika kvinnliga företagsledare som vi beundrar och respekterar. En sådan är inte Bella….

     Svara

  Vi har hört det förut.
  https://www.isabellalowengrip.se/2018/06/19/11-bolag-pa-11-ar/
  ”Men tyvärr lämnade jag bolaget några år senare med noll kronor. Jag hade en delägare som inte var så schysst.”
  ”Men entreprenör som jag är tröttade jag på att vara låst av ägarna av mitt bolag (de ägde 51 % och jag 49%) så efter några år valde jag att bli utköpt.”
  ”Mötet blev värre än förväntat men jag hade hoten inspelade och efter det blev det en juridisk process med ombud.”
  ”Ett kort försök till att göra om Bellme fast i ny tappning, gick åt skogen.”
  ” Min egna tidning! Drömmarna om att göra en Oprah gick inte att släppa och jag valde att starta Egoboost Magazine. För första gången hade jag många anställda, vi var nog 12 personer och jag gjorde alla fel man kunde som chef. Men jag var glad att jag där och då som 20 åring faktiskt fick göra alla misstag och lära mig ifrån det. Jag förlorade över en kvarts miljon från egen ficka vilket var enorma summor på den tiden för mig.”
  ”Företaget finns kvar men går lite på sparlåga på grund av våra andra företag.”

  Svara

   Curre, tack för påminnelsen. Visar att nattens inlägg inte är ett duktigt modigt. En skiva som hakat upp sig. Hon nämner inte projektet med Stordalen. Kan det vara för att han är kompis med den så kallade pojkvännen?

   Svara

    Jag tror inte Bella vill nämna Petter Stordalen över huvud taget.

    Svara

   här är också ett väldigt modigt och utlämnade inlägg från året innan om hennes misslyckanden:
   https://www.isabellalowengrip.se/2017/12/04/mina-misslyckanden/

   Med tanke på att hon verkar reflektera över sin misslyckanden cirka en gång om året känns det som hon borde lärt sig nåt av dom vid det här laget

   Svara

    Bellme, Bellashop och Egoboost är de största flopparna hittills.
    Sen har vissa företag gått dåligt för att de misskötts eller för att Bella förlorat intresset.
    Gäller t ex Classified, Spotlife och Economista.
    Flattered och Nordic Tech House för att Bella blivit utesluten från att delta i verksamheten.

    Svara

  Du beter dig också som ett barn, mer än Isabella, du beter dig som ett trotsigt barn, som en mobbande tonåring.. som en bitter fjantig person som ser andras framgång som din motgång. Du gör allt för att smutskasta IL och förstöra för henne. Och nu kommer du och är bekymrad övr hennes personal och stiftelse? – Det kanske du borde tänkt på innan du försökte förstöra, smutskasta och sänka – för det är ju det du vill – att hon ska misslyckas, du kämpar ju med att förstöra allt för henne. Du är f-n inte klok. Du kan sluta låtsas att du nu bryr dig om hennes personal när du själv är en del till misslyckanden och det som du har kämpat för. DU skrev att Being Bella var trams och ett misslyckande – DU skrev att IL är dåligt för NTH och att de skulle ha det bättre utan henne osv osv… DU försöker smutskasta och sänka allt hon gör och planerar. Skäms människa.

  Svara

   Men där är du ju! Jag undrade var du hade tagit vägen.

   Svara

    🙂 🙂

    Svara

    Haha, skatta rakt ut 😂

    Svara

   Anonym 12.34 – Du må tro att C mår bra nu!

   Svara

    Finns uppenbart två Anonym1 nu. 12.34 var inte skrivet av ’”ursprungliga” Anonym1 utan var en ny ”riddare”.

    Svara

     Det är ju Stollis för guds skull?! 😅

     Svara

   Och här kom hen ! Bellas oförtröttligt kämpande riddare

   Svara

    För att inte tala om alla som sl….. ..v på C! Det är så löjligt att en som säger emot C, ska kallas Bellas försvarare.

    Svara

   Du känns som en sektmedlem som totalt har tappat all förmåga att tänka själv. Jim Jones någon?

   Svara

   Nja, ditt inlägg luktar lite lite Alexandra Pascalidou, som kallar alla motargument för hat och hot. Däremot har du rätt i att det finns en symbios som kanske borde uppmärksammas.

   Svara

   Haha faktiskt sant. Tror inte 1 sek att Camilla bryr sig nämnvärt om Bellas personal. Inte i närheten av så mycket som hon bryr sig om att det går dåligt för Bella iaf😊

   Svara

    🥳👆👍

    Svara

   Ja, du har helt rätt! Utan den här bloggen hade Löwengrip varit stort i Australien, Saudiarabien, Kina och Ryssland, och Hollywoodsatsningen hade lyckats, och Gabrielle Löwengrip hade inte sett ut som Shrek, och Riksbanken hade försvunnit och kryptovalutor hade varit stort… Dumma, dumma Bloggbevakning!

   Svara

    Med risk för att vara lite Book-isk: 😂😂😏😏🤣🤣🙃🙃🤪🤪👏🏻👏🏻🙌🏻🙌🏻

    Svara

   Hur gick matteprovet?
   1+1 är fortfarande inte 3.

   Svara

    Är inte 1+1 = 11? I alla fall i Bellas värld.

    Svara

     Känner ni er tuffa i er lilla grupp på ca 10 pers att gå på en ensam person? 🥳

     Svara

      Varför emojin på slutet? Undrar seriöst.

      Svara

       Homage till Camilla? 🤷‍♀️

       Svara

        Kanske lite tidigt med boxen? Firar att det är onsdag så där i största allmänhet?

        Svara

         Hahaha, va? Är det det här som kallas att känna andra som man känner sig själv?

         Fattar inte vad vill få sagt. 😂

         Svara

      Berätta för oss, hur tycker du att Isabella Löwengrip hanterat sina ex, affärspartners, kollegor, anställda, frilansare, investerare och andra? Är du förvånad över att hon får skit för sitt sätt att ”ta hand” om människor i sin närhet?

      Svara

       Det är väl snarare hur 10 personer går på ”anonym” här i kommentarsfältet och inte hur Camilla skriver om Bella som är problemet. Håller du inte med om att det gått lite överstyr?

       Svara

        Det är verkligen som en skolgård på högstadiet här inne. Så fort ett ”offer” försvinner så väljs nästa ut.

        Svara

   Hej Isabella kul att se dig här men vem hjälpte dig med meningsuppbygnad? 😋

   Svara

    Tönt!

    Svara

     Konstruktivt.

     Svara

      Ja.

      Svara

    Skrattar!

    Svara

    Varför så taskig?

    Svara

   Synonym till smutskasta please

   Svara

   Men snälla människa !! Allt detta som du räknade upp har Bella helt själv ställt till . Hur i hela friden kan någon utomstående förstöra för Världens mäktigaste kvinna , klädd i pansar och plåt !
   Finns ett väldigt bra ordspråk till Bellas fantasi värld ….. DEN SOM GAPAR EFTER MYCKET MISTER OFTAST HELA STYCKET !!!!!!
   Eller ….DEN SOM GRÄVER EN GROP ÅT ANDRA FALLER OFTAST SjÄLV DÄRI !!!

   Svara

  De som skriver på nätet bör i högre grad rycka på axlarna åt den notoriska axelryckaren Isabella Löwengrip Blondinbella. Att journalister skriver och tidningar publicerar är mest ett bevis på att skitsnack fungerar och säljer på Kort sikt.

  Svara

  Jag kan inte låta bli att tycka att det var bra att hon ”erkände” sina misslyckanden, men jag tror det är för att jag vill se henne på samma sätt som jag gjorde för många år sen. Att hon egentligen inte är så som hon framställer sig, att hon faktiskt bryr sig trots att hon ofta säger att inget berör henne. Så ja, bra inlägg, men jag kommer inte vara mer positiv till henne för det, hon har tyvärr ingen trovärdighet längre.

  Svara

   Hon skriver att hon bryr sig om vad som skrivs om henne, hon visar det inte bara.

   Svara

    Vad ska vi tro på då? Hon skriver NU att hon visst bryr sig, efter år av att ha hävdat att det inte rör henne i ryggen.

    Svara

     Ja var det inte senast i sommarpratet hon inte alls brydde sig om något som skrevs om henne? Eller minns jag fel?

     Svara

  Till dem som Isabella tar ingen ansvar över:

  Hennes FÖLJARE. Hon hade fått folk att:
  1. Säja upp sitt jobb utan plan (kvinna som skrev om det och Isabella tog upp i sin blogg).
  2. Köpa produkter som inte har någon kvalitet.
  3. Tror dalig om sig själv för att dem lyckades inte med en sådan stor hus, egen båt och egen kok!
  4. Kanske till och med fått folk att tror att SKILSMÄSSAN är nödvändigt för succé.

  Eller så är allt en jätte stor LÖGN….utan någon som helst ursäkt.

  Svara

  Vad hände med NK kontoret?

  Svara

   Det ägs inte av Balder. Vill hon in där får hon ragga upp Fredrik Lundberg. Han är ännu äldre.

   Svara

  Jag tycker inte alls att hon är modig. Snarare patetisk, som gör om samma misstag gång på gång på gång och aldrig lär sig av dem. Sedan använder hon dessutom sina misslyckanden som en strategi för att tydliggöra hur hon minsann aldrig ger upp och hur hon alltid landar på fötterna. Att hon drar med sig andra i sin soppa av entreprenörskap är olyckligt, men man kan ju hoppas att det blir svårare för henne att få med folk ’på tåget’ hädanefter. Jag undrar om det finns några lyckade projekt ALLS på hennes lista?

  Svara

   Det tycker jag är modigt. Att hon fortsätter trots flera misslyckanden.

   Svara

    Jag håller inte med dig. Modigt tycker jag är att gå vidare i nya projekt och utnyttja den kunskap man erhållit av tidigare misslyckanden för att på så sätt förbättra möjligheterna att lyckas i nästa projekt. Men det är precis det hon inte har gjort och därför blir det inget annat än misslyckanden.

    Svara

    Det är dumdristigt och visar noll respekt för andra. Men hon avslutade sitt sommarprogram med att det är bara att börja om igen.

    Svara

    Men när går man över gränsen för modig till dumdristig?

    Svara

   Inte speciellt modigt att genom hela stycket frånsäga sig så mycket ansvar. Redan första stycket signalerar hon att äktenskapet begränsade henne. Ingen tvingade henne att gifta sig. Vidare i texten så antyder hon att andra hade för mycket att säga till om och nämner även någon diffus grupp hon säger vill se henne misslyckas. Tycker hon kunde formulerat sig på ett mer ansvarstagande vis. Men det sker liksom aldrig. Någonsin.

   Svara

  100kr på att hennes nya bok kommer skrivas fort som tusan och vara en ”tell all” om hennes misslyckanden…

  Svara

   Hoppas Pingis hinner först!

   Svara

  Jag uppskattar Isabellas inlägg och tror på allvar att det tog emot som f*n att skriva det och trycka på publicera.
  Saken är väl den att efter allt ljudande under alla år så får man svårt att tro på henne. Är detta åter igen en strategi? Jag vill inte tro det, men magkänslan säger något annat.
  Det kommer ta lika många år som hon ljugit att vinna tillbaka förtroendet hos människor. Det är tyvärr inte gjort i ett fingerknäpp, utan kommer att ta låååååång tid.
  Sen måste det vara svårt att hitta sitt sanna jag när man som Bella iklätt sig i en ”fejkroll” (en karaktär) som man spelat i många år. Allt kritvitt, glättigt, lyxigt, tillrättalagt osv.
  Maxa maxa! Lyx lyx! Vem är hon nu liksom?
  Hon skriver att det är svårt att blotta sig. Jag tänker att det måste vara ännu svårare att spela en roll hela tiden? Komma ihåg alla lögner och inte råka försäga sig. Att vara sitt rätta jag är ju bara att vara – rakt upp och ned- utan konstigheter. Jag tror Bella vunnit på det när det kommer till allt hon gjort. Den seriefigur med 48-timmars dygn hon varit de senaste åren kan ingen förlika sig med. Den man inte kan förlika sig med köper man inte produkter ifrån. Allt detta hat som varit är nog inte bara avundsjuka. Det är en reaktion på en låtsasvärld och massa lögner. Det finns inget som får människor att gå i taket så mycket som lögner och hittepå.

  Jag tror Erik är en jordnära och intelligent person med ett djup. Han kommer att förändra och ifrågasätta Bella. Resan till Kenya har också fått henne att tänka till.
  Snart är huset sålt och hon väntar barn. Om hon inte gör det redan (misstänker jag)
  Hon kommer att se tillbaka på de här åren med ett ifrågasättande när hon blivit mindre ytlig och förstått att lycka inte kan köpas.
  En sorglig historia detta och än har vi inte sett slutet. Tror tyvärr hon handlat för pengar som inte finns och jag hoppas hon förstår att man kan leva utan kock, städerska, privatflyg och en assistent som rätter till hårlockarna på ett löjligt sätt när man är i sändning/plåtas.
  En lock som inte ligger rätt är inte hela världen. Vakna nu Isabella!!

  Svara

   Eftersom hon skrivit liknande inlägg tidigare, ”utelämnande” om sina misstag som alltid verkar bero på yttre omständigheter eller att hon inte haft tillräckligt mycket att säga till om, så tror jag inte alls att det tog emot att skriva det här inlägget.

   Svara

   Han fixar väl kock å privatflyg om hon lever me honom?

   Svara

  Ligger hennes .com sida nere?

  Svara

   Glömt att betala fakturan?

   Svara

  Men vad säger Berith?

  Svara

   Uuuhm, härligt. Lite mer mobbing av oliktänkande. 🥳

   Svara

    13.15 din kommentar var mycket nedlåtande mot anonym 13.02 som endast yppade en enkel fråga. På vilket vis är du INTE en mobbare, om du nu anser att 13.02 är det?

    Mobbingkortet känns rätt urvattnat.

    Svara

     Sluta, Sluta spela dum. Du vet precis vad som var meingen. 🙄

     Svara

      Antyder du att jag spelar dum? Vad är det för fel med att vara dum? Jag tycker du mobbar oliktänkande nu.

      Jag påvisar bara hur lättvindigt ordet mobbing används.

      Svara

       😂😂😂

       Svara

   Tom Griploov nämner Berith 😄

   Svara

  Vännen Michaela verkar inte heller så imponerad enligt kommentaren på senaste griploov “quick damage control” inlägget. Känner mig ohälsosamt nyfiken.

  Svara

   Haha! Det är ju inte Bellas vän Michaela som kommenterat, det är ju nån helt annat!!

   Svara

   Men oj! Hon var ju ändå en nära vän?

   Svara

  Något kommer avslöjas under de närmaste dagarna. Bara lite ”tycka synd” inlägg först. Tycker det är konstigt att man beblandar sig med henne.

  Svara

  Snälla släpp henne inte till export, jag behöver inte skämmas mer för att vara svensk.
  Hela hennes domän har låg trust.

  Svara

  nån på flashback skriver om ett stort avslöjande idag klockan 18… ska man tro på det eller? 😛 haha! i hope!!

  Svara

  Camilla, ser fram emot del tre, med vad Isabella Löwengrip säger härnäst, en sammanfattning av vad pressen skriver och så förstås en exklusiv intervju med Blondibella som får berätta ”allt”, även varför hon vägrar visa upp sina äkta siffror vad gäller sociala medier.

  Svara

   Nä det kommer inte. För mycker jobb och går inte att köra en copy paste. 😉

   Svara

    Inte copy paste, copypasta

    Svara

  Bland dem som Isabella tar ingen ansvar över:

  Sina FÖLJARE. Hon hade fått folk att:
  1. Säja upp sitt jobb utan plan (kvinna som skrev om det och Isabella tog upp i sin blogg).
  2. Köpa produkter som inte har någon kvalitet.
  3. Tror dalig om sig själv för att dem lyckades inte med en sådan stor hus, egen båt och egen kok!
  4. Kanske till och med fått folk att tror att SKILSMÄSSAN är nödvändigt för succé.

  Eller så är allt en jätte stor LÖGN….utan någon som helst ursäkt.

  Svara

  Klart att Expressen hänger på nu och citerar flitigt från Bellas blogginlägg:
  https://www.expressen.se/noje/lowengrips-nya-vagskal-kan-stoppa-flytten-till-usa/
  ”Isabella ”Blondinbella” Löwengrip har länge planerat en stor livsändring, där hon ska jobba och bo stora delar av sin tid i New York, för att få en mer internationell karriär.
  Nu har profilens planer lagts på is – och entreprenören och bloggaren väljer nu att berätta att hon är inne i en svacka i ett ärligt inlägg på sin blogg.
  ”Det är fruktansvärt läskigt och jag vet inte om jag gör rätt just nu som sänker garden och erkänner för er att jag har en svacka.”, skriver Isabella Löwengrip i sin blogg.”

  Svara

  Ryktas om en granskande artikel som skall komma i kväll. Och att IL försöker platta till den genom att förekomma med information. Tydligen skall hon ha fått ta del av den, det lär väl visa dig om hennes inlägg matchar artikeln.

  Svara

   Vart kommer den då?????
   Expressen?

   Svara

   Ha ha, du är trollad på FB!

   Svara

   Var det inte Branders krönika i Expressen? Om luftslottet

   Svara

  Känns som att träffen med Simon var för att få hjälp med blogginlägget om hennes misslyckade satsningar osv
  Hon har väl höjt Simon förr, han har väl hjälpt henne förr när det krisar med att försöka tänka om eller hur man ska säga.
  Något har uppenbarligen hänt och hon vill försöka förekomma det som komma skall?
  Enligt fb så ska något publiceras idag 18.00 om bella.
  Nu ska man inte ta allt på allvar som skrivs på fb MEN det förekommer ju ibland att saker som skrivs stämmer.
  Märks väl vid 18-tiden idag.
  Som sagt tror Simon är inblandad och hjälpt henne att få ut inlägget, hur hon ska skriva osv ( eller han själv som skrivit det åt bella )
  Och förvarvet kan ju vara någon ny företagside eller så har hon kommit över nytt boende ( drömlägenheten bara dök upp, i Göteborg kanske ), billigare boende och huset säljs osv osv
  Spekulera kan man ju göra.

  Men ska bli SO FUN och se om personen på fb luras eller inte om något avslöjande från någon tidning ikväll vid 18-tiden.

  Svara

   Ja, tycker det är väldigt uppenbart att detta inlägg är helt skrivet av någon annan! Språket är väldigt olikt de vanliga inläggen. Eller så är det här det första på länge hon faktiskt skrivit själv 🙄

   Svara

  Då var det dags igen för att poppa en skål med popcorn! 🤩

  Svara

  Det finns tiotusentals företagare i landet, men få har lika mycket bevakning som IL.

  ”All publicitet är god publicitet.”

  Svara

  Besökte i helgen ett museum i Washington DC. Ett museum och AfricanAmerican history. Där listar dom och uppmärksammar dom mörkhyade amerikaner som bidragit till en förändring för mörka i USA. Museet går tillbaka till slavtiden och dess utveckling till dagen samhälle. I sista rummet för ”nutid” finns två personer Obama och Oprah. Och jag kunde inte låta bli att tänka på domdär ekande orden ”jag vill bli lika stor som Oprah” när jag gick där och läste och imponerades och berördes av henne. Men en sak slog mig. Oprah har tagit sig dit där hon är idag med en jädra rejäl skopa av ödmjukhet och medmänsklighet en skopa som ALDRIG Blondinbella kommer få ens ett kryddmått av.. önskade så att jag skulle springa på blondinbella och informera henne om detta.. 😎 men har ej lyckats/hunnis pga jetlag.

  Svara

   Hennes jämförelser med Oprah har alltid stört mig så! Oprah blev stor genom att göra TV VARJE DAG år ut och år in, att skaffa sig en gedigen erfarenhet inom ett område och sedan långsamt söka sig till nya branscher för att komplettera TVn. Raka motsatsen till vad Isabella gör med sin otålighet och sitt hattande i olika branscher.

   Svara

  Väldigt många som kallar sig för Sofia, Sandra, Hanna i kommentarsfältet på Bellas senaste inlägg… hm… trovärdiga kommentarer? Nja. Marisol är det du???

  Svara

   Om du ser en negativ kommentar från ”Hanna” så är det jag men jag vet inte om de släppte fram den.

   Svara

  Någon mer än jag som tror att Margaux Dietz och Jacob krisar och håller på att splittas innan de ens gift sig på riktigt?

  Svara

   Får också den känslan..de spenderar verkligen ingen tid tillsammans och nu är Margaux iväg med sin mamma på resa igen, inte Jacob..

   Svara

    Du ser ju inte margaux 24/7. De bor liksom ihop så hon spenderar nog tid med honom varje dag även om hon hittar på saker på annat håll också.

    Svara

     Fast det är rätt lätt att få en rätt realistisk bild av hennes liv då hon broadcastar sitt liv i bild och videos på youtube, ig stories, blogg, instagram på daglig basis och Det känns verkligen som hon och Jacob lever separata liv

     Svara

      Det hör till saken att jag sprang på henne personligen på Lounges i Gbg i lördags, hon var vrålpackad. Skönt för henne att komma ut tänkte jag, men såg bara Viktor och Viktor, ingen Jacob. Men absolut, jag vet inget och jag hoppas verkligen inte att de krisar. Bara undrade om någon mer tänkt samma, känns som hon förtjänar en kille som är lite med närvarande.

      Svara

       Det är mycket snack nu om hennes konstanta festande. Inte direkt sunt som förälder

       Svara

        Fast festa får man absolut göra som förälder, men hon är ute konstant och hon verkar inte lycklig..

        Svara

         Jag skrev ju konstanta festande, inte nåt om att man inte får.
         Går mycket rykten och folk som skrivit här har både sett och hört…

         Svara

       Eller så är det kanske Jacob som förtjänar en fru som är lite mer närvarande…

       Svara

        Tror också det är Jacob som är rejält trött på att Margaux konstant sätter jobb och karriär före hennes familj.

        Svara

   Jag spekulerar inte i sånt. Men han har ju setts i hennes videos. Man ska inte döma folks förhållande baserat på vad som syns på sociala medier, både på gott och ont.

   Svara

  Känns som att hon har denna försvarsmekanism så inpräntat hos sig att det kommer krävas isåfall otroligt mycket mentalt arbete för att lära om och få nytt tankesätt gällande misslyckanden.. Bara av att lyssna på hennes sommarprat, intervjuer och läsa alla vägval kring hennes företagande/entreprenörskap ger en sån tydlig röd tråd.. Hon klarar helt enkelt inte av när folk/situationer går mot hennes visioner. De ska backas upp med snabba tag, snabba beslut, nytt liv och stora kontraster som anses ha status. Typ boenden med bra adress, klara sig själv, företagande, fina bilar, bli nya Oprah.. Vilket är förstås fine och askul! Men det blir så genomskinligt när man märker att det endast är för att visa en bra sida utåt. Tex på ageranden:

  1. Osämja med hennes pappa = flyttar hemifrån, visar att hon minsann kan klara sig själv. Fokuserar på Stureplan och bygger upp sitt alter ego Blondinbella.
  2. Skilsmässan med Odd som vill leva Volvo/barn/villa = flyttar istället till det största, dyraste huset som är motsatsen till villan de köpte gemensamt. Lever fullt ut entreprenörlivet.
  3. Hampus går i personlig konkurs = drar sig istället till män med garanterat mycket pengar, Petter Stordalen, Erik Selin..
  4. Svenska läsarna börjar vända sig mot henne = går ut med att hon ska över till Usa istället för hon är för bra för svenska marknaden.

  Hon har sagt att hon har svårt att släppa in någon på djupet, men jag tror det snarare handlar om att hon inte kan separera hennes >agerandenden hon är<. Hon kopplar motgångar som att hon själv är dålig och inte duger, vilket hon löser med att kötta på dessa ytliga ting. För alla förstår ju att hon definitivt inte "behöver" denna livsstil med personlig kock, galor, inspirationsresor, etc. Det är något hon väljer att tro på, för att det är så hon tror att man går vidare i livet. Vilket förstås kommer ikapp en förr eller senare.

  Svara

  Hur många av er här inne är också inne och skriver i Blondinbellas fb-tråd? Tycker jag känner igen språkbruket från en del här inne och vore intressant att veta om vi är flera där? (Jag skriver alltså själv någon gång då och då där, men läser mest)

  Svara

   Har inget konto på fb så jag nosar bara runt lite där ibland. Men senaste tiden har jag börjat bli sugen på att skaffa ett, just pga trådarna om Bella, Booken och Schulmans 😁

   Svara

  dam if you do damn if you don’t

  Den här bloggen och dess följare är ett skolexempel på skenhelighet.

  Svara

  ska de släppas nått vid 18 eller inte? Hänger inte med?

  Svara

   Det är bara ett rykte.

   Svara

    Ok tack!

    Svara

   17:56 släppte hon ett nytt inlägg om att göra om och göra rätt.

   Svara

  Isabellas inlägg är ju endast för att hon ska få klicken och inte expressen/Aftonbladet, de har ju nu inget att avslöja.

  Svara

  Bella har enligt mig betett sig galet länge och nu kunde hon inte dölja problemen med ett stort bländande leende. Hennes instastories har i omgångar varit bisarra

  Svara

  Jag fattar inte ens vad hon är. Inga företag verkar ju rulla som de ska, allt som hon trott och satsat på har ju gått i stöpet. Hon verkar inte vara någon företagsbyggare direkt, det hon tjänar pengar på är ju att synas för att hon är den hon är som känd person och inte en vass entreprenör.

  Svara

  Nu får hon ju till statistik på besökare på bloggen då alla måste in och läsa. Säkert bra siffror för de senaste dagarna med förvärv och svåraste blogginlägget… Så hon kommer säkert att visa statistik, precis som ifjol då det krisade med Hajen.

  Svara

  Så här är det: Pingis vill sälja sin del av Löwengrip. Erik Selin beredd att finansiera köpet om Bella lovar att koncentrera sig och fokusera på Löwengrip och samtidigt göra offentlig avbön från sina tidigare stollerier.

  Svara

   ”Så här är det”
   ???
   Tror du eller vet du? Och OM du vet – hur vet du?

   Svara

    Klart han vet, det är ju Erik!

    Svara

     Tack Erik för tydlig och rak information!👍😂

     Svara

      Typisk killgissning eller ännu värre gubbgoogling! 😂

      Svara

   Jag tror också att Pingis vill sälja och att Bella blivit erbjuden att köpa bolaget. Hon nämner dessutom att hon behöver vara nära sina investeringar och att fokusera på en grej framåt.

   Svara

   Nej så här är det: kolla griploov på insta

   Svara

   Nej så här är det: hon blir utköpt ur Löwengrip.

   Svara

  Ytterligare ett underligt inlägg på bloggen nu… det svänger fort i hockey är väl ett ordspråk som använts förut, men det kan nog va ”Det svänger fort i Bellas liv” också.

  Jag känner ingen sympati alls. Mer som ett frågetecken… vart är detta på väg och vad är det hon ska ha ut av detta denna gången??

  Svara

   Skriv vad skrivit istället. Vi är många som inte vill ge henne klick.

   Svara

  Nu känns det mer som Isabella börjar göra reklam för sin kommande bok!
  Nu ska vi säkert få läsa om ”Isabellas egentliga liv” eller ”Isabellas påhittade egentliga liv”. ”Isabellas påhitt om sitt påhittade egentliga liv” kanske är närmast sanningen vi kommer! CAN’T WAIT!! Vart är förköpskön där jag kan få boken signerad?

  Svara

   Detta!! Definitivt en försmak om hennes kommande bok. En biografi tror jag som handlar om med och motgångar.

   Svara

    Isabellas memoarer 😂

    Svara

  Isabella verkar mest godkänna positiva kommentarer nu på sin blogg
  Jag skrev trevlig men ärlig kritik men blev inte godkänt
  Hon blir överöst av hjärtan och människor som är lyckliga ”gamla Isabella är tillbaks”
  Varför förstår dem inte att allt detta vart ett spel för Isabella, det är ett spel fortfarande där hon måste kämpa för att få in cash nu så folk inte slutar köpa hennes löwengrip produkter och företag vill samarbeta med henne. Hoppas fler kommenterar sånt här till henne, själv ska jag sluta läsa hennes blogg har vart underhållande men fått nog nu👍

  Svara

   Jag tänker att det är hennes anställda som skriver de flesta av kommentarerna.

   Svara

   Detta falska stycke!!! Klart hon inte godkänner några negativa kommentarer. Hon jobbar inte så! Det som inte syns, finns inte….

   Svara

   Klart att det är så! Nu är det damagecontroll och ”avbön” som gäller fram över. Bellas farbror har satt ner foten, så det så! 😂

   Svara

  Undrar om Hajen och livvakten tänker karma is a bitch nu

  Svara

   It’s paybacktime for sure!

   Svara

  Det är sorligt att läsa det senaste inlägget (från 18:56 idag). Det känns som att hon än en gång anpassar sig efter den hon för tillfället är förälskad i. Lyssnar in vad mannen säger, tar det för sanning och försöker ändra den hon är.

  Svara

   +1

   Svara

  Det känns så himla billigt att äntligen få ihop två ”djupa” inlägg och i samma veva reposta hyllningar om dom.
  Så narcissistiskt och falskt och visar ännu mer på att hon försöker vinna sympatier.

  Svara

  Men hon ömsar ju än en gång bara skinn, för att passa nuvarande man? Nyss var det ytlig, vräkig lyx som skulle visas upp till varje pris, nu ska hon bli ödmjuk, jordnära och approachable. Hej då Hajen, hej ES.

  Vad som än passar in rådande persona för att tjäna pengar och förbli relevant.

  Svara

  Hon har juinte berättat vad som har hänt slog det mig nyss när jag läste hennes inlägg . Varför nu? Har något bolag gått i konkurs? Har hon ekonomiska problem? Inget hon skriver är ju nytt så vaf har hänt just nu på riktigt?

  Svara

   Maktbarometern kom igår morse, hon var inte ens med på listan… 🙄 😂 jobbigt.

   Svara

  ”Nu börjar en ny fas i mitt liv som entreprenör. Jag ska backa, landa och finna en ny väg framåt. Jag kommer att dela med mig av den och förhoppningsvis kunna hjälpa andra i samma sits.”
  Andra i samma sits? Typ folk som borde söka till lyxfällan eller?

  Svara

  Får typ olustkänslor när jag läser hennes inlägg. Det är något som inte stämmer och något som inte känns äkta.

  Svara

   Ja, håller med! Det här är inget hon själv vill utan är tvingad till, tror jag. Hoppas inte ES utövar för mycket makt över henne! 😒

   Svara

    Ja, men det jag främst får olustkänslor av är att hon från en dag till en annan byter personlighet. Detta sker som sagt i samband med att hon skaffar ny pojkvän som hon anpassar sig efter. Det tycker jag är obehagligt och en sådan människa kan man verkligen inte lita på. Därför litar inte jag på det hon skriver och därför känns det inte äkta. Vi har sett det förut och vi kommer se det igen.

    Svara

   Kolla stavningen så ser du att någon annan skriver hahah

   Svara

    *en

    Svara

  Griploov

  Vad menas med pojkens borgenärer??

  Har dom stämt Bellsan el vad fan pågår?

  Svara

   Är det inte nåt med att det finns pengar i huset pojken lånade ut

   Svara

  Allt känns så otroligt fejk 🤪

  Först så blir hon avslöjad, helt plötsligt så släpper hon sin yta som vart så perfekt sitt varumärke och släpper in läsarna nära inpå för empati.. dessutom lägger upp insta story skärmklipp av folk som är på hennes sida?
  Sen nekar hon negativa inlägg (vanlig kritik inget hat)

  Åh så fint att Isabella äntligen öppnar upp sig om sina flaws som hon inte gjort typ en miljon gånger förut när hon ville ändra sina läsares åsikter (som hon själv erkänt)

  Och det om USA verkar känsligt så kanske är lägenheten verkligen gone

  https://www.expressen.se/noje/maria-brander/lowengrips-luftslott-lacker-och-hon-borde-vara-lattad/

  Men sen såg jag en annan artikel om att ärligheten kanske räddar henne, synd hon fortfarande inte är
  Ärlig då 😂

  Svara

  Fy fan, cry me a river… Det handlar enbart om att hon inte får några nya samarbeten till bloggen/instagram. Speciellt inte efter Expressens artikel men nerförsbacken startade innan det. Det är bara att räkna hur många samarbeten hon har/vecka, nu i oktober är det väl bara 2 st vad jag vet o det var fortsättning på redan påbörjade samarbeten, så inga nya kulor in till hennes privata konsumtion. Snälla Cam-Cam kan du inte hålla koll på hur många samarbeten hon gör nu under oktober? Då kan vi ha lite koll på vad som kommer in o stämma av. Btw, fy för att vara nytillträdd VD i Löwengrip Invest, räcker intäkterna ens till löner för honom. Sascha, barnvakten o alla timanställda?

  Svara

  Fy f-n vad hal hon är.Hur kan man ens få för sig att reposta en massa hyllningskommentarer på sin egen story. Orka vara så egenkär.Det visar ju bara att hon spelar ett spel precis som hon alltid gör för att få rubriker i pressen och trafik till sina kanaler.

  Svara

   Hon har också taggat MQ på sitt senaste inlägg på Instagram, så är egentligen allt detta ett samarbete med dom? 😂

   Svara

   Exakt min tanke.
   Hade hon ändrat sig och blivit den ”gamla” Isabella så hade hon inte gjort en hyllningsstory om sig själv på sitt eget Instagram.
   Detta visar bara hur desperat hon är och vikten att visa ALLA hur viktig hon är.
   Hur egenkär kan man vara?
   Detta är väldigt tragiskt😕

   Svara

   OT men exakt detta med att posta andra folks gulliga medelanden gör ju gabbjossan också….. jättekonstigt beteende enligt mig

   Svara

  Tycker ju det är liiiite för bekvämt för henne att komma ut med sitt ”modigaste inlägg någonsin” just nu. Inget av det hon skriver är nytt under solen och jag tvivlar starkt på att det är nu droppen kom. Förvisso sätter hon fingret på många saker som tagits upp bla här på BB, men tror inte det är för att hon insett hur stört beteende det faktiskt är, utan mer för att det är en strategi. Tyvärr.

  Svara

  Så här är det
  Bella har från sin början av sin bloggkarriär alltid varit en vattendelare. När hon startade bloggen och åren framöver fick hon nog lärdom av att ta kritik och acceptera att ”alla kommer inte gilla det jag gör”. Jag måste vara ärlig hon var ganska rolig att följa innan pengar började rulla in på hennes konto på riktigt.

  Isabella kunde tyvärr inte hantera att bli ”nyrik” och mer status varmed den största delen av hennes ödmjukhet försvann. Självklart valde jag att sluta läsa hennes blogg. Jag upplever nyrika människor generellt som patetiska, förblindade och tror att de är bättre än alla andra. Så blev det ju för henne också.

  Om inte saker kommer fram att hur hon behandlar sina anställda ljuger om sina siffror osv via Bloggbevakning (inga medier har lyckats granska och belysa detta tillräckligt ännu) hur ska man då kunna ta en rättfärdig ställning till en bloggerska som inte agerar och talar sanningsenligt?

  Mer medvetna val av vad man väljer att lyssna på och läsa hade väl varit ultimat! Istället för att feed:a pengar, girighet och makt

  Svara

  Jag tror att det stora ”förvärvet” är att bli delägare i Balder. Hon kommer sälja bolagen, kanske ha kvar Löwengrip beauty, och även sälja villan på Lidingö och köpa in sig som delägare i Balder. Sen kommer hon att fortsätta med bloggen och sociala medier ”som vanligt”.

  Svara

   Fast på villan är det väl mest lån..?

   Svara

  Allt slår tillbaka någon dag när man är så oärlig…så är det bara. Bra att veta liksom.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.