Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kristna Värdepartiet: "Feministerna vill göra män överflödiga"

"Hur dagens homo-vänliga politik kommer påverka barnen kommer svenskarna att få veta när denna generation växt upp", skriver Kicki Christina Hedlund och Christoffer Hedlund från Kristna Värdepartiet.

Kicki Christina Hedlund och Christoffer Hedlund från Kristna Värdepartiet

Vi ser hur klimatet hårdnar i samhället där olika grupper ställs mot varandra. Det är homosexuella mot kristna värderingar, det är invandrarfientliga attityder mot socialister, abortförespråkare mot abortmotståndare och nu även kvinnor mot män. Beatrice Ask (M), har tagit emot en utredning som föreslår att ensamstående kvinnor ska ha rätt till assisterad befruktning på samma villkor som sammanboende eller gifta par.

Vi vänder oss emot att människor proklamerar sina ”rättigheter” på ett felaktigt sätt. Ett barn har rätt till både sin mamma och sin pappa så långt det är möjligt. Ett barn behöver en manlig förebild och en kvinnlig förebild i sitt hem under sin uppväxt. Det har länge varit känt att adopterade barn har ökade psykiska och emotionella problem i jämförelse med barn som växt upp med sina biologiska föräldrar. Hur dagens homo-vänliga politik kommer påverka barnen kommer svenskarna att få veta när denna generation växt upp.

Vi har inget emot homosexuella personer men vi har emot att de anser sig ha samma ”rättigheter” som gifta eller sammanboende kvinnor och män. Vi har inget emot assisterande befruktningar om det gjordes ett försök med ett befruktat ägg. Även ett litet befruktat ägg är ett mänskligt liv. Därför vänder vi oss emot att ägg befruktas och kasseras för att föräldrarna så gärna vill ha barn. Förr använde vi råttor som försökskaniner idag använder vi små människor.

Vi har inget emot personer som kallar sig feminister men vi har något emot att deras politik går ut på att göra män överflödiga i dagens svenska ”rättighets-samhälle”. En kvinna anses ha ”rätt” att skaffa barn utan en mans inblandning. Varför ska hon ha ”rätt” till det? Varför skulle feministernas jagande på självständighet väga tyngre än barnets rätt att växa upp med två föräldrar, en man och en kvinna? Ser inte världen vart vi är på väg? Det som händer gör oss mörkrädda.

Kristna Värdepartiet kommer stå upp för att kärnfamiljen ska vara norm i vårt svenska samhälle. Vi anser att kvinnor och män behövs både i hemmen, i skolan och inom vården. Vi är övertygade om att skolan kommer bli mycket bättre när fler män kliver in i skolan. Barn behöver både kvinnor och män. Skolan behöver både kvinnor och män. Vårt samhälle blir bättre när vi bygger strukturer som bejakar båda könen som viktiga för samhällets utveckling. Kristna Värdepartiet kommer aktivt arbeta emot den skrämmande utveckling vi just nu är på väg mot. 

Ut med feministerna och in med de kristna!

Kicki Christina Hedlund
Riksdagskandidat, Kristna Värdepartiet
Christoffer Hedlund
Ordföranden, Kristna Värdepartiet Eskilstuna

Bör kärnfamiljen vara norm?

Mer:

"Vad innebär en röst på Kristna Värdepartiet i EU-valet?"