Montreal Canadiens - Nyheter, artiklar, reportage och video

11 Maj 2010, 09:45
Montréal Canadiens har gjort det igen. Nattens 4-3-seger över Pittsburgh Penguins innebär att laget har ordnat en sjunde och avgörande match mot ännu en förhandsfavorit. - Vi är inget fantastiskt lag, men vi försöker vara det bästa laget vi kan vara, säger slutspelets målkung Mike Cammalleri.
7 Maj 2010, 10:15
Montréal Canadiens fortsätter att vara resistenta i slutspelet. I natt kvitterades serien mot Pittsburgh Penguins efter en vändning i tredje perioden. Brian Giontas lyckosamma 3-2-mål blev avgörande. - Det var lite av en måste-seger för oss, säger Gionta.
3 Maj 2010, 10:02
Utbytt i match ett - oersättlig i match två. Jaroslav Halak studsade tillbaka och visade prov på sin utsökta slutspelsform i den andra conferencesemifinalen mot Pittsburgh. - Vi kanske borde släppa till 50 skott mot honom varje match, skämtar lagkamraten Scott Gomez efter Montréals 3-1-seger.
30 Apr 2010, 18:16
Jaroslav Halak klarade av att knäcka Alexander Ovechkin och Nicklas Bäckström. I natt ställs han inför en minst lika tuff uppgift - Sidney Crosby och Evgeni Malkin. - Vi gör det inte lätt för oss själva, skrockar backen Hal Gill apropå Montréal Canadiens slutspelsmotståndare.
29 Apr 2010, 09:15
En av modern tids största hockeyskrällar är ett faktum. Jaroslav Halak stod ännu en gång på huvudet och såg till att föra ett utspelat Montréal Canadiens förbi grundseriesuveränen Washington Capitals. - Innan serien var det ingen som trodde att vi ens skulle kunna vinna en enda match, säger den slovakiske målvakten efter 2-1-segern i match sju.
27 Apr 2010, 09:46
Montréal Canadiens har sensationellt skakat fram en sjunde och avgörande match mot Washington Capitals. Det kan fansen tacka Jaroslav Halak för. I natt stoppade han 53 av 54 skott i den sjätte matchen. - Han var helt otrolig, säger Alexander Ovechkin efter 1-4 i baken.
24 Jan 2010, 13:18
Henrik Lundqvist släppte in fyra av 15 skott och blev utbytt tidigt i andra perioden. New York Rangers blev fullständigt överkörda av Montreal Canadiens. Se alla mål och höjdpunkter här.
24 Jan 2010, 11:39
Rangers nollade för andra matchen i följd.
21 Jan 2010, 13:55