1 av 10
2 av 10
3 av 10
4 av 10
5 av 10
6 av 10
7 av 10
8 av 10
9 av 10
10 av 10

Hur mår nät-trollen? De här 10 Instagram-bilderna får oss att undra

"Cancerhora", dödshot och rasism. Kändisarna får dagligen ta emot näthat på sina Instagramkonton.


En bild på en liten kaka kommenteras av galna nättroll med dödshot. En vanlig selfie möts av rasistiska eller sexistiska elakheter.

Miley Cyrus anklagas för att "provocera till våldtäkt" och Khloe Kardashian får höra att hon är en "cancerhora". När svenska artisten Zara Larsson bjöd på en selfie där hon sminkade sig fick hon kommentaren att hon "inte förtjänar att leva".

Och så där fortsätter det:

Amber Rose tog en selfie där hon visade sin midjetränare. Då fick hon höra att hon är en "ful hora".

Justin Biebers flickvän Jayde Pierce är en känd videobloggare och modell. Hon visade sin följare en ögonskuggepalett. Då fick hon höra att hon var ful.


När Jayde la upp en bild från en hängmatta fick hon höra att hon "borde dö".

Khloe Kardashians ex-make Lamar Odom ligger just nu i koma och Khloe vakar vid hans sida. På hennes Instagram kommenterar folk nu hejvilt elakheter på hennes gamla bilder. Som den här personen som tycker att Khloe är en "cancerhora" och att hennes familj består av "horor" och "transsexuella bögar".

Kim Kardashian bjöd sina följare på en bild från sitt reportage i Interview Magazine. En person skrev då att hon inte borde göra det eftersom hon är "gift och har barn".

Kylie Jenner visade sina Instagramföljare två bilder från ett event på röda mattan. Kommentarerna lät inte vänta på sig. Kylie fick höra att hon har "äckliga fötter", att hon ser ut som hon har "gått i en kolgruva" och att hon behöver bodylotion (?!).

Lindsay Lohan tog en festlig selfie tillsammans med en kompis. Då fick hon höra att hon är en "tågolycka" och en annan kommenterade att hon ser ut som att hon ska dö när som helst.

Den här är nästan sjukast av alla. Miley Cyrus tog en selfie där hon poserade i ett par trosor. Då fick hon höra att hon "borde klä på sig" och att hon är en dålig förebild för ungdomar eftersom "de kan tro att det är okej att gå runt nakna och en dag blir de våldtagna". WTF?!?!

Det här får en att undra hur f*n det är fatt med folk egentligen. Zara Larsson tog en selfie där hon sminkade sig. En person valde att kommentera "Tjock". En annan skrev att hon "inte förtjänar att leva".

Zara la ut en bild på en uppiffad Donald Trump. Då fick hon höra att hon var en "kärringfitta".

Kolla även de här artiklarna vår No hate-kampanj:

• Krönika: Det får räcka nu – nu sprider vi nätkärlek!

• Här sprider kändisarna kärlek – gör det du med!

• Här berättar barnen hur man gör för att sprida kärlek

• Pelle satte upp en skylt som borde sitta utanför alla Sveriges skolor

• 6 sexställningar som är bättre än att näthata

• Obehagligt – Här läser barnen upp näthatet

• "Snygg väska!" – Se den fantastiska videon på när Jerry sprider kärlek på stan

• Det här kan vara den mest slumpmässiga kärlekshistorien ever

• 5 bevis på att det är nyttigt att sprida kärlek

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!