Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu kan man få Ditas trosor

Nöje | 24/04/2009 20:52

"Det handlar inte om att förföra män. Det är att omfamna kvinnlighet."

Dita von Teese har alltid haft en nära relation till damunderkläder. Både kroppsligt och med känslomässiga band. Därför var steget inte långt när Wonderbra ville samarbeta. Det är en kollektion med spets och sammet i mängder och bilderna på Dita i behå och trosor har florerat på nätet sedan förra hösten men nu finns kläderna i handeln.

I kampanjen gör Dita det hon gillar mest, att posera i damunderkläder. The Sun kallar Dita för sexig. Det kanske hon är. Men samarbetet med Wonderbra anser The Sun vara orespektabelt.

I början av året berättar hon mer om sin besatthet av damunderkläder för Chic Today.

– Jag har klätt mig och stylat mig retro sedan jag var tonåring och jag gick igenom flera årtionden tills jag tog mig an 40-talet... Jag gick igenom en tid då jag var besatt av att ha den rätta locken i håret och den mest autentiska klädseln. Jag hade till och med den rätta bilen och lärde mig tidens danser från min favorit tid. Då 30-talet och 40-talet var högtiden för glamouren och inom burlesk, film och pin-up tiltalade det mig mest. Nu när jag undersökt så många epoker är min stil en blandning av olika saker som blivit till en, sa Dita då.

Skrivet av: