Lördag 23 Okt
Stockholm

Dita von Teese har sex igen

Levde i celibat under ett år efter skilsmässan med Marilyn Manson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Efter det misslyckade äktenskapet med skräckrockaren Marilyn Manson gjorde Dita Von Teese det otänkbara - hon gick i celibat.

Men nu är hon tillbaka i sadeln igen, berättar burlesksångerskan, som enligt många anses som världens sexigaste kvinna, i en lång intervju med brittiska Fabulous Magazine.

– Jag har blivit ganska sensuell på sistone, och det är roligt. Jag älskar verkligen bra sex, precis som vem som helst. Jag tänker mycket på sex, och ärligt talat så är det något som man verkligen kan njuta av eftersom det inte kostar ett öre.

"Mitt jobb att se bra ut naken"

Fabulous beskriver den 36-åriga Dita som förtrollande i sin bleka och perfekta hy. "Hennes kropp är väl bevarad i sin superförförande form tack vare en livslång träning med Pilates, ballet och hälsosamt ätande, för att inte nämna korsetterna som krymper midjan till en normal lårstorlek", skriver tidningen.

– Det är mitt jobb att se bra ut naken, säger Dita Von Teese och fortsätter:

– Jag tror det är sant att ju mer sex du har desto mer sexig blir du. Plus att ju mer sex du får desto mer vill du ha. Nu är jag singel för första gången och jag njuter av det.

På jakt efter den sexuella kemin

Men den sexiga burleskartisten erkänner att hon gärna skulle vilja ha ett förhållande.

– Jag vill ha någon med den där speciella sexuella kemin, när man bara vill sluka dem hela tiden. Det är vädigt svårt att hitta, men jag letar.

För åtta år sedan trodde Dita att hon hittat den där speciella mannen när hon började dejta bisarra gothrocksångaren Marilyn Manson, 40. Paret gifte sig 2005, men redan efter ett år begärde Dita skilsmässa, när hon inte orkade hänga med i rockarens hårda partyliv, och inte minst hans förhållande med 21-åriga skådespelerskan Evan Rachel Wood.

Dita var så förkrossad över sitt uppbrott att hon förbjöd sig själv att ha sex under ett helt år. Ett tufft beslut för någon vars sexualitet utsöndras från varje por av den 168 centimeter långa kroppen.

– Jag tillbringade första året med att inte ha sex alls, vilket var rätt konstigt eftersom jag fortfarande framförde sex i mitt jobb, säger stripteasedansösen.

Färdig med läderbyxkillarna

Men Dita är inte inställd på ett livslångt förhållande.

– Vet du vad? Jag accepterar fullständigt att jag kommer få mitt hjärta krossat igen och igen och igen. Jag ser inte mig själv som en flicka som kommer fira 75-års äktenskap med en man. Jag gillar faktiskt livets alla berg och dalbanor. Med stor passion följer ofta stor hjärtesorg också.

Till slut tillägger Dita von Teese att hon vill ha vanliga killar.

– Jag är definitivt inte ute efter en musiker. Jag är attraherad av normala, söta killar i ylletröjor. Jag är färdig med läderbyxor- och ögonskugga-typerna, säger hon till Fabulous.

Dita von Teese i den hyllade "Wonderbra"-reklamen:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela