Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sveriges sämst klädda tjejer på röda mattan

Nöje | 28/04/2009 19:50

Idrottsstjärnorna överrepresenterar när Nyheter24:s nöjeschef Quetzala Blanco väljer de 11 sämst klädda kändistjejerna på röda mattan. Någonsin.

1. Carola Ingen kan tycka att den där silverkondomen var särskilt lyckad. Inte ens Runar.

2. Jenny Kallur Det ser ut som att hon ska kasta en rysk kettlebell i huvudet på en närsomhelst.

3. Susanna Kallur Hehe. Hehe. HAHAHAH!

4. Caroline Af Ugglas Det är inte alltid det viktigaste att ta med sig ett gott humör på en fest. Ibland är det inte heller ATT man kommer som är det viktiga. Oftast är det primära att man faktiskt inte klär sig som man rymt från Beckomberga.

5. Linda Bengtzing Ord kan inte beskriva smaklösheten som vilar som en tung orientalisk matta över exakt ALLA hennes klädval.

6. Charlotte Kalla Grattis Borås! Nu öppnar Dressmann en ny butik. Charlotte Kalla kommer att inviga festligheterna mellan 12.00-13.00. Klockan 14.00 bjuder vi på varmkorv.

7. Regina Lund Vimmelfotografen: "Hej, Regina, hitåt, ursäkta, får vi ta en bild på dig!" Regina: "Schh, du stör, jag är en hemlig agent på uppdrag med solglasögon och röda skor så jag smälter in i mattan. Sch, sa jag!"

8. Helena Bergström Frågan är: Gör Helena Bergström ofta inbrott i SVT:s kostymförråd?

9. Filippa Reinfeldt Man kan ju tycka att det ska vara ens skyldighet som statsministerfru att klä sig representativt för Sverige. Och inte som en mimare på Plattan som klätt ut sig till fransman.

10. Anja Pärson HÅRET!!!! KLÄNNINGEN!!!! VAR HAR JAG HAMNAT NÅGONSTANS? *Känner mig Fritzlad*

11. Blondinbella Inte bra matchat. Har väskan inhandlats i lagret på kvarterts kinawok eller?

Bubblare:

Carolina Kluft "Ja, jag vaknade på morgonen och min hud hade blivit som av svart siden och min läderhud hade blivit i finaste kulör: nämligen roströd med McGyver-känsla!"

Lena Ph Hade Lena på sig solglasögonen när hon stylade sig själv?

I MORGON PÅ NYHETER24: Sveriges sämst klädda kändismän på röda mattan!

Skrivet av: