Nu berättar Frøya Sofie Winther om sitt dåliga mående.
Nu berättar Frøya Sofie Winther om sitt dåliga mående. - Foto: Instagram/Frøya Sofie Winther/Stella Pictures

Efter kärleksryktena med Benjamin Ingrosso – Frøya Winther talar ut om skräcken: "Inte bra nog"

Den norska influensern Frøya Sofie Winther har synts på resande fot med artisten Benjamin Ingrosso i sommar. Trots att kärlekslyckan ser ut att vara total berättar Frøya nu om ett mörkt år.


I mars började det ryktas om att en pågående roman mellan artisten Benjamin Ingrosso och den norska influensern Frøya Sofie Winther.

När Benjamin ställdes mot väggen om sin påstådda flamma så dementerade han inte ryktena, utan berättade istället att han börjat dejta. Du kan läsa hela Benjamins svar här.

Därefter har Benjamin och Frøya dessutom lagt ut ett antal likadana bilder på respektive Instagramkonto, vilket har stärkt fansens misstankar ytterligare… Här kan du se Frøyas och Benjamins foton.

Frøya Sofie Winther på semester med familjen Wahlgren-Ingrosso 

Även om både Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther har valt att hålla sitt kärleksliv någorlunda privat så har de fortsatt förekomma på varandras Instagramflöden.

I sommar har Frøya lagt upp bilder som fått följarnas misstankar att fullkomligt skjuta i taket – eftersom fotona kom från en semester med inga mindre än familjen Wahlgren.

På Frøya Sofie Winthers Instagramkonto syns bland andra Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren i det nya Marbella-huset. Du kan läsa mer om Frøya Sofie Winthers semester med familjen Wahlgren här.

Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther fångades på intim video

Men det är inte allt!

Om fansen inte tidigare var övertygad om Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winthers romans, så var det nog åtminstone få som tvekade efter Bianca Ingrosso avslöjande video på turturduvorna.

I sina händelser på Instagram fångade hon nämligen en av kärleksparets intima stunder.

Här kan du se bilder från Benjamin Ingrossos och Frøya Sofie Winthers romantiska video.

Frøya Sofie Winthers skräck: "Kommer inte vara bra nog"

Men trots kärlekslyckan verkar allt inte vara frid och fröjd för Frøya Sofie Winther. I sina händelser på Instagram talar hon ut om sin psykiska ohälsa det senaste året.

“Har inte mått bra i mig själv det senaste året”, berättar influensern.

Men det är inte utan hopp som Frøya blickar framåt. Hon skriver vidare att hon vill acceptera livets upp- och nedgångar:

“Jag kommer inte låta min hjärna tro att jag inte kommer vara bra nog”.

Foto: Instagram/Frøya Sofie Winther
Foto: Instagram/Frøya Sofie Winther
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!