Så hanterar du baksmällan

Allt du behöver är lite frukt och en råsaftcentrifug.


"Jag ska aldrig mer dricka alkohol." Visst. Det har man ju tänkt många gånger. Men den minan verkar de flesta av oss borda gång på gång.

Så i stället för att hymla kan man lära sig en liten ritual, som gör att baksmällan flera gånger kan hållas på säkert avstånd.

Citroner

Kommer man hem strax innan treslaget kan man ju glömma att käka ett stort mål mat. Vissa kan göra det, och må bra. Men de flesta gör det inte. Spara hellre på fettbomben tills dagen därpå.

Vad du ska göra är att pressa en citron och blanda med vatten, som du sedan dricker. Ställ också en kanna citronvatten på nattduksbordet ifall du blir törstig under natten.

Nästa morgon börjar du inte med en snus eller annan tobak. Festcigaretterna häller man vatten på och sedan åker de i sopen direkt. Drick i stället ett par glas vatten för att komma igång.

Vätskebalansen

Därefter ska du återställa vätskenivån i kroppen. Enkelt. Plocka fram ett granatäpple, en mango och två stjälkar mynta. Kör sedan allt i en råsaftcentrifug, häll juicen i ett glas och kasta i några isbitar.

Den här juicen innehåller allt från "immunstärkande betakaroten och C-vitamin till vätskereglerande kalium och blodvänlig folsyra", skriver IForm.

Vänta ett tag och fyll sedan på fettbalansen. Suget brukar finnas.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!