Jagger gör Sverige osäkert

På lördag anländer modeikonen och rockdottern Jade Jagger till Sverige för en helkväll i egen regi på nattklubben Collage i Stockholm.


Med sig har hon sitt eget Jezebel Soundsystem, Jezebel är Jades mellannamn och även namnet på hennes skivbolag, som förutom musikbiten har trådar inom mode- och konstvärlden. Jade är så klart huvudattraktionen på de här tillställningarna, och tanken är att hon själv ska stå för en hel del av dj-andet under lördagen. Enligt mix-tejpen kan man vänta sig allt från Sizzla till Lily Allen. Det är första gången som partyt kommer till Sverige, tidigare har de festat i städer som Hong Kong, Dubai och Barcelona.

Jade Jagger är en av de här människorna som varit kända sedan de var spermier. Pappa är Rolling Stones-sångaren Mick Jagger, mamma är Bianca Jagger som var gift med Mick under 70-talet. Det är också Bianca som har gjort världens tuffaste discoentré, då hon skred in på Studio 54 ridandes på en vit häst. Efter skilsmässan 1979, stannade Jade kvar i New York med sin mamma, som till och från släppte av sin tioåring på The Factory hos Andy Warhol för lite barnpassning. Som tonåring återvände Jade till England. Hon har två döttrar födda 1992 och 1996, är framgångsrik och erkänd smyckesdesigner, är gift med dj:n Dan Williams och de bor i London och på Ibiza.

Hennes senaste projekt är ett samarbete med vodkaproducenten Belvedere, där hon hon stått för det formen i framtagandet av "The Belvedere Jagger Dagger", en superlyxig ishacka prydd med juveler.

Video från releasefesten i new York och intervju med Jade:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!