Lovisa Worge shoppar på Cartier
Lovisa Worge shoppar på Cartier för en kvarts miljon. - Foto: Instagram/lovisaworge, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Lovisa Worge visar nya lyxköpet från Cartier för en kvarts miljon

Lovisa Worge har shoppat igen. Den här gången föll valet på franska Cartier, och kortet gick minst sagt varmt...


Det kan mycket väl vara så att influencerprofilen Lovisa Worge, 25, är den i Stockholm som har den mest exklusiva smaken när det kommer till kläder och accessoarer. Och det är ju inget snack om att Lovisa har råd att unna sig.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur mycket pengar Lovisa Worge tjänar. När hon jobbade som Bianca Ingrossos assistent så drog hon in 50 000 kronor i månaden, och hennes bolag Lovisa Worge AB hade då tillgångar på 1,3 miljoner kronor. 

Utöver det driver Lovisa smyckesmärket ANI Jewels med Bianca, och det går även det som tåget.

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Lovisa Worge shoppade gummistövlar på Chanel

När Lovisa nyligen köpte ett par nya gummistövlar så var det inte Ö & B direkt. Hon slog till på ett riktigt lyxiga – nämligen ett par från Chanel. Vad dom kostade? I runda slängar 20 000 kronor. När Lovisa köpte en stickad tröja för några veckor sen så föll valet på en Miu Miu för 15 papp.

Precis som sin bästis Bianca så är Lovisa ett fan av shopping från modehus som just Chanel men även Prada tycks falla henne i smaken.

Lovisa Worge är något av en lyxlirare. Bildkälla: Stella Pictures.

Lovisa Worge visar nya köpet från Cartier

På Instagram har Lovisa nästan 190 000 följare, och där bjuder hon på en inblick i hennes glamourösa vardag med allt från shopping och resor till dyra outfits. I veckan visade Lovisa upp ett av hennes senaste köp, nämligen en ny klocka.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om Carolina Gynnings lyxklocka från Rolex för 400 000 kronor. Men när Lovisa shoppade klocka så föll valet på en klocka från franska Cartier. 

Modellen heter Panthère de Cartier och är tillverkad i guld, och har en krona i safir, står det att läsa på Cartiers hemsida.

Klockor i skyltfönstret hos Cartiers flaggskeppsbutik i Stockholm. Bildkälla: Leif R Jansson/TT Bild

Så mycket kostar Lovisa Worges klocka Panthère de Cartier

Och ja, gratis var den inte direkt...

För klockan från Cartier betalade Lovisa Worge nämligen hisnande 260 000 kronor.

Oj oj oj, säger vi!  

När Lovisa nyligen gav sina följare ett budgettips så möttes hon av hån – här kan du läsa mer om det.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

2 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

3 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.