Kändisarnas barn har vuxit upp – så ser de ut idag.
Kändisarnas barn har vuxit upp – så ser de ut idag. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

9 svenska kändisbarn som har vuxit upp – så ser de ut idag

De har i princip växt upp på röda mattan eller i rampljuset – vi pratar såklart om de svenska kändisarnas barn. Här kan du se hur de ser ut idag!


Naemi de Paula är dotter till Tilde de Paula 

Tilde de Paula har fyra barn – tre söner och en dotter. Sönerna Elian och Zion har hon tillsammans med författaren Daniel Möllberg. Dottern Neami fick hon med sin tidigare pojkvän Fredrik Bjuhr. Tildes yngste son heter Iliyah, och pappa till honom är Tildes nuvarande make Thomas.

Naemi de Paula fyllde nyligen 18 år, och mamma Tilde la då ut de här fina bilderna på dottern.

Christine Meltzers dotter Ida-Lova tävlar i Mello

Christine Meltzer har två barn med maken Niclas Lind – sonen Ville och dottern Ida-Lova. Ida-Lova Saga Lind är artist, och nyligen fyllde hon 18 år. I vår tävlar Ida-Lova i Mello.

Christine Meltzer och Niclas Linds dotter Ida-Lova. Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild

Det jobbar Magnus Ugglas dotter Agnes Uggla med

Magnus Uggla och hans dotter Agnes Uggla har tillsammans podden "Uggla & Uggla". Podden har de kört ihop sedan 2020, och i fjol gästade far och dotter Bianca Ingrossos talkshow BIANCA. 

Utöver poddandet så har Agnes hållit sig lite utanför rampljuset, och till vardags jobbar hon som copywriter på reklambyrån Forsman & Bodenfors.

Magnus Uggla och dottern Agnes Uggla. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

Runar och Carolas son Amadeus är fotbollsspelare

Amadeus Sögaard är son till Carola Häggkvist och Runar Sögaard. Idag har Amadeus hunnit bli 183 centimeter lång, fyllt 25 år och blivit en framgångsrik fotbollsspelare. Han spelar i dagsläget i Brommapojkarna.

Amadeus Sögaard är son till Carola Häggkvist och Runar Sögaard. Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild

Magdalena Graafs son Lance satsar på artistkarriären

Magdalena Graaf har flera barn – men den vi sett mest av i rampljuset är nog Lancelot "Lance" Hedman Graaf som hon har tillsammans med sin ex-make Magnus Hedman. Lance har spelat fotboll och tävlat i muay thai. Men nu tycks det vara en musikkarriär som Lance lägger det mesta krutet på.

Lance Hedman Graaf är son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman. Bildkälla: Stella Pictures.

Maja Strömstedt är dotter till Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt

Maja Strömstedt är dotter till Niklas Strömstedt och Agneta Sjödin. Och Maja har gått i pappas fotspår och är idag artist. Mest streamad är hennes låt "No fake love". Något som kanske inte alla har koll på är att Maja faktiskt är en av de som skrev låten "New Religion" som Anton Ewald tävlade med i Mello 2021.

Maja Strömstedt med mamma Agneta Sjödin på Way out West. Bildkälla: Stella Pictures.
Maja Strömstedt med pappa Niklas Strömstedt. Bildkälla: Stella Pictures.

Martin Melin är pappa till Fanny Melin

Kändispolisen och politikern Martin Melin är pappa till Fanny Melin, som han har tillsammans med ex-frun Christina. På Instagram har Fanny över 20 000 följare och där uppdaterar hon om sitt liv med mycket resor och en hel del surfing. Kul!

Det gör Laila Bagges son Liam Pitts idag

Laila Bagge har två söner – Kit och Liam. Minstingen Kit Wahlgren har hon tillsammans med ex-maken Niclas Wahlgren. Liam Pitts har Laila tillsammans med sitt amerikanska ex, artisten Mason Pitts. Liam Pitts har idag över 100 000 följare på Instagram och är MMA-fighter.

Är du nyfiken på hur Laila och Mason träffades kan du läsa mer om det här.

Laila Bagge med sonen Liam Pitts. Bildkälla: Stella Pictures.

DJ Mendez dotter Steffi har över en miljon följare

DJ Mendez dotter Stephanie "Steffi" Mendez Espinoza har över en miljon följare på Instagram, och hennes relation med Hov1-stjärnan Dante Lindhe har även den blivit omskriven genom åren.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!