- Foto: Lovisa Worge/Instagram

Därför tvingas Lovisa Worge fira sin födelsedag helt ensam: "Gråter"

Influencern Lovisa Worge skulle fira sin 27-årsdag med pojkvännen Gullek Nilsen i Paris. Men allt går inte som det ska och hon får istället fira ensam.


Lovisa Worge började arbeta som Bianca Ingrossos assistent 2018. Sedan dess har relationen utvecklats från kollegor till goda vänner och i dag har tillsammans smyckesföretaget Ani Jewels. Dessutom har Lovisa Worge börjat arbeta med sina egna sociala kanaler och har nu 200 000 följare på Instagram.

Bianca Ingrosso tvingas lämna det egna eventet – på grund av…

Födelsedags-weekend i Paris

På söndag, den 14 januari fyller influencern 27 år. Det firas med en weekend i Paris, men redan första dagen går resan inte riktigt som planerat. 

Tanken var att hon skulle fira födelsedagen med sin pojkvän Gullek Nilsen, 28. Så på fredagen var Lovisa Worge på plats i Paris men på grund av inställda flyg kunde pojkvännen inte ta sig till dit.

Lovisa Worges pojkvän Gullek är son till en av Norges rikaste

Därför visar aldrig Lovisa Worge bilder från sin lägenhet

Så firade Lovisa Worge ensam i Paris

Istället för att vara tillsammans med pojkvännen på fredagen fick Lovisa Worge spendera dagen ensam i Paris. På Tiktok la hon upp en video där hon sitter ensam på en restaurang. 

"Ok..... so this is my birthday weekend, to be spent in paris with my boyfriend. but now I'm sitting here alone. my boyfriend won't come here because of canceled flights to paris. crying", skriver hon till sin Tiktokvideo.

Bianca Ingrosso kritiseras efter bilderna från nyår

Pojkvännen tog sig till Paris

Tillslut så lyckas Gullek Nilsen ta sig till Paris och paret kan spendera sista tiden av resan tillsammans. 

Så firar Pernilla Wahlgren sin födelsedag på julafton

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!