Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Modeveckan: Cheap Mondays visning

- 01/07/2009, 15:08 -

Caroline Winberg öppnade visningen.

År 2009 är starkt influerat av 80-talet när det kommer till Cheap Mondays visning under modeveckan Fashion Week by Berns. Visningen höll till i Stockholm i Konstfacks lokaler. Press- och modemänniskorna slussades ut med bussar från Berns till lokalen för att insupa det framtida jeansmodet.

Det var inte vem som helst som öppnade visningen. Supermodellen Caroline Winberg var den som äntrade catwalken först av alla. Imponerande. Kollektionen stavades jeans, hål och 80-tal.

Stora stentvättade jeansvästar bars tillsammans med jeansshorts i en något längre modell. De stickade tröjorna var riktigt tunna. Hur tunna? Kolla in bilden på Caroline Winberg.

Det slitna modet håller i sig, men hålen blir större och förflyttar sig uppåt mot tröjan och magen. Det som toppade visningen var kläderna med skinndetaljer, de som ser ut som om man har satt fast en bit svart gaffatejp på.

Cheap Mondays visning på Konstfack:

Skrivet av: